Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά απηύθυνε κάλεσμα σε όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ. Το ερώτημα είναι αν έχουν εκλείψει οι αιτίες που έδιωξαν τον κόσμο από αυτόν τον ιστορικό χώρο.

Έχει σχέση το σημερινό ΠΑΣΟΚ, με το πατριωτικό εκείνο κίνημα που ένωσε τον ελληνικό λαό απέναντι στον συντηρητισμό, που εδραίωσε την εθνική συμφιλίωση, το ΕΣΥ, το ΑΣΕΠ, την Διαύγεια, μία πρωτόγνωρη κοινωνική πρόνοια και μία εθνική εξωτερική πολιτική που μας εδραίωσε σε σημαντικό στρατηγικό παράγοντα της Ευρώπης  σε όλους τους τομείς;

Έχει σχέση με το σημερινό ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε την μικρομεσαία τάξη και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα; Αυτό καλείται να αξιολογήσει ο λαός την 20η Σεπτεμβρίου.

Από τις υποτονικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ φαίνεται δυστυχώς ότι ο κόσμος ακόμα δεν έχει συγχωρήσει την απόλυτη ταύτιση του ΠΑΣΟΚ με την Νέα Δημοκρατία και την πλήρη καταστροφική δεξιόστροφη φυσιογνωμία και πολιτική  που επέβαλαν οι λάγνοι του κυβερνητισμού όπως ο Βενιζέλος, Σαλαγιάννης, Κουκουλόπουλος, Σκανδαλίδης και άλλοι.

Είναι οι ίδιοι που υπονόμευσαν κρυφά και φανερά την συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με το Κίνημα Παπανδρέου, επιβάλλοντας στην Φώφη Γεννηματά την προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου και στους χιλιάδες δημοκράτες που έβλεπαν με ελπίδα μία σοβαρή προσπάθεια επανένωσης του κεντροαριστερού χώρου.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και έκανε το ιστορικό λάθος εκείνο που θα την συνοδεύει για πάντα. Ηγέτης που δεν μπορεί να αντιληφθεί πότε πρέπει να κάνει τις ρήξεις και τις υπερβάσεις είναι ηγέτης υπό προθεσμία. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook