Συνεχίζει τις αναφορές και τα προσβλητικά σχόλια, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εναντίον μας ο κ. Παύλος Πολάκης, μετά και τη γεμάτη εμπάθεια και αλαζονική επίθεση που δεχτήκαμε από τον βουλευτή και την απάντηση μας, αργά χθες το απόγευμα, ξανά στο λεξιλόγιο του οι “δημοσιογραφίσκοι” και τα περι καταγγελιών και άλλες προσωπικές αναφορές. 

Επειδή όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, καθώς του ζητήσαμε να ανακαλέσει ώστε να δοθεί ένα τέλος, πλέον του λέμε ότι τις όποιες διαμαρτυρίες μας – καταγγελίες μας μπορεί να τις διαβάσει στο κείμενο το οποίο στείλαμε σήμερα στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, η οποία καλείται να διερευνήσει το θέμα. 

Επίσης η επιστολή στάλθηκε στο Γραφείο Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, στον Υπουργό Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς κ. Παναγιώτη Νικολούδη, στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή, στον Ειδικό Γραμματέα Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος τον κ. Δάνη Παναγιώτη και σε όλα τα Κόμματα του Κοινοβουλίου.

Ο λόγος της διαμαρτυρίας μας προφανής και η καταγγελία μας αυτονόητη, γιατί δεν μπορεί κανείς να δηλώνει ό,τι θέλει και να μην αντιμετωπίζει τον έλεγχο του Κράτους και της Δικαιοσύνης.

Ακολουθεί το κείμενο διαμαρτυρίας:

Προς: 

Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη
Γραφείο Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα
Υπουργό Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς κ. Παναγιώτη Νικολούδη
Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή
Ειδική Γραμματεία Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κ. Δάνη Παναγιώτη
 
Θέμα: Διαμαρτυρία – Καταγγελία για τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλο Πολάκη

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την αήθη επίθεση που δέχτηκε το ειδησεογραφικό και ενημερωτικό Portal www.Flashnews.gr μεταξύ άλλων ΜΜΕ, την 21/09/2015, διαμέσου του προσωπικού λογαριασμού Facebook του βουλευτή Χανίων κ. Παύλου Πολάκη.

Με έκπληξη και αμηχανία αναγνώσαμε ύβρεις, προσωπικές επιθέσεις, ψεύδη, αστήρικτες κατηγορίες αλλά και ύφος απειλητικής εμπάθειας εναντίον του Μέσου μας και προσωπικά σε συνεργάτη του site.

Για το λόγο αυτό διαμαρτυρόμαστε έντονα, γιατί η προσπάθεια φίμωσης της ελευθερίας του λόγου είναι πρακτική αντιδημοκρατική και φασιστική. Η σηματοδότηση που έδωσε ο κύριος Πολάκης την πρώτη ημέρα της εκλογής του αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η αλαζονεία, η εμπάθεια και ο ρεβανσισμός. Όλα αυτά απέναντι σ’ ένα ΜΜΕ (www.flashnews.gr)  που από την ημέρα έναρξης του έχει καλύψει, προβάλει και αναδείξει, ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν στον ίδιο προσωπικά και την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Επιτέθηκε ακόμα σε δύο εφημερίδες, στους ιδιοκτήτες αυτών και σε εργαζομένους, εκσφενδονίζοντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς και αναφέρθηκε σε προσωπικά ζητήματα, που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για την κοινή γνώμη. Παράλληλα με αυτά, στην ανάρτησή του άφησε σαφείς υπόνοιες ότι η Δικαιοσύνη είναι ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη.

Δυστυχώς, η παρορμητικότητα και η πολιτική απειρία του εκδηλώθηκε με μία συμπεριφορά, η οποία δεν χαρακτηρίζει την παράταξη σας και την ηθική σας ως πολιτικό και κοινωνικό φορέα.

Τα αίτια προφανώς είναι ο έκδηλος εκνευρισμός του κυρίου Π. Πολάκη, για τα ερωτηματικά  που τον αφορούν και τα οποία πρέπει να διερευνηθούν. Πρέπει να δοθούν απαντήσεις στη δημοσιότητα, ώστε να δοθεί το μήνυμα στους πολίτες των Χανίων, της Κρήτης και της Ελλάδας, ότι η νέα Κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω σε περιπτώσεις διαφθοράς στον δημόσιο βίο.

Θα θέλαμε λοιπόν, να διερευνήσετε και να απαντήσετε στην τοπική κοινωνία αλλά και στον Ελληνικό λαό:

Τι ακριβώς σκοπεύετε να πράξετε για το γεγονός ότι ο κύριος Πολάκης, έχει ομολογήσει σε δημόσια ομιλία του στην ΚΕΔΕ, ότι την περίοδο που ήταν δήμαρχος είχε μαύρο ταμείο στον δήμο του και τηρούσε διπλά βιβλία και αναφέρει επίσης και τους πόρους από τους οποίους προερχόταν το μαύρο ταμείο; Στον σύνδεσμο που ακολουθεί είναι και η σχετική ομολογία: https://www.youtube.com/watch?v=bYFOIJEVo3c 

Αν έχει ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος του ΣΔΟΕ  στον Δήμο Σφακίων, την περίοδο που ήταν Δήμαρχος και να δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της υπηρεσίας. 

Αν υπάρχει πρόθεση ελέγχου από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, στο πλαίσιο της διαφάνειας και της ισονομίας

Αν έχει ελεγχθεί για το Πόθεν ‘Εσχες

Ζητάμε την αποκατάσταση της δικαιοσύνης γιατί δεν μπορεί ο καθένας να δηλώνει παράνομος και να μην αντιμετωπίζει τον έλεγχο του Κράτους και της Δικαιοσύνης. Ζητούμε να λάμψει η αλήθεια επιτέλους σε αυτή την χώρα και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει, είναι να ξεκινήσετε από τα εν’ οίκω. 

Παρακάτω ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο της δημοσίευσης του κ. Παύλου Πολάκη. Αναμένουμε την απάντησή σας για τις περαιτέρω ενέργειες σας. Ευχαριστώ για την προσοχή σας και θα είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook