Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 ο Σύνδεσμος Προπονητών με ανακοίνωσή του συγχαίρει τις χανιώτικες ομάδες των εθνικών διοργανώσεων, αλλά και όλες τις ομάδες που κατέκτησαν τίτλους ή πανηγύρισαν ανόδους στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ακόμα η ανακοίνωση εμπεριέχει συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Χανίων, τους διαιτητές και σε όλους όσοι ασχολούνται με το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 θα ήθελε να συγχαρεί:

-Την Ε.Π.Σ. Χανίων και την Επιτροπή Διαιτησίας για την άψογη και ομαλή διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, για την εξαιρετική πορεία στη Super League και την κατάληψη της 7ης θέσης.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Κισσαμικός Π.Γ.Σ., για την παραμονή στη FootballLeague.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά, για την παραμονή στη Football League.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τις παίκτριες της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Χανιά, για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας γυναικών.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Α.Ο. Παλαιόχωρας, για την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΧ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

– Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Α.Ο. Πλατανιάς, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Α.Π.Σ. Γρανίτης Αγίας Μαρίνας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β’ Κατηγορία και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Π.Σ. Φωστήρ Αγίων Σαράντα για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Ε.Φ.Α. Θησέας Περιβολίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Κατηγορία και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του νεοσύστατου σωματείου Ήφαιστος Χανίων για την άνοδο στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ.

-Τη Διοίκηση, τους Προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Παίδων “Μανουσέλης Γεώργιος” και του πρωταθλήματος Νέων “Φουντουλάκης Μιχαήλ” της ΕΠΣΧ.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων του Α.Ο. Πλατανιά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣΧ.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Προπαίδων της ΕΠΣΧ.

-Τις διοικήσεις, τους προπονητές και τα παιδιά όλων των ομάδων που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Τζούνιορ και Προτζούνιορ της ΕΠΣΧ.

-Τους παράγοντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους των σωματείων για τη συμπεριφορά τους στους αγωνιστικούς χώρους και για την προσπάθειά τους για την περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο των τοπικών πρωταθλημάτων.

-Τους παρατηρητές των αγώνων και Διαιτησίας.

-Τους ιατρούς των αγώνων.

-Τους προπονητές των ομάδων όλων των κατηγοριών.

-Τους Χανιώτες φιλάθλους για την παρουσία τους στους αγώνες.

-Τα έντυπα, διαδικτυακά και ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης καθώς και τους αθλητικούς συντάκτες, για τη σωστή και αντικειμενική ενημέρωση που παρείχαν σε όλους τους τομείς.

Καλό καλοκαίρι και τη νέα σεζόν όλοι μαζί να βάλουμε άλλο ένα λιθαράκι για την περαιτέρω ανάπτυξη του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ–Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ–ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook