Για “ανακριβείς ισχυρισμούς” και για προσπάθεια κάποιον να βγούν απο την “αφάνεια” κάνουν λόγο η πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και ο Δήμαρχος Χανίων σε δηλώσεις τους.

Αναλυτικότερα και σε απάντηση στην δήλωση της δημοτικής συμβούλου κας Νάνσυ Αγγελάκη, αναφορικά με το θέμα των παιοδικών σταθμών του Δήμου Χανίων που διαχειρίζονται απο την ΚΕΠΠΑΔΕΧ-ΚΑΜ, η πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ κα Αμαλία Κωτσάκη δήλωε τα εξής:

«Δυστυχώς για την κα Αγγελάκη όλοι οι ισχυρισμοί της είναι ανακριβείς.
 Για τις δύο θέσεις με δικαίωμα ανανέωσης που ισχυρίζεται ότι χάθηκαν ενημερώνω ότι για τη μια εξ αυτών έχει γίνει πρόσληψη της νηπιαγωγού και η άλλη δεν πληρώθηκε λόγω αργοπορημένης αντίδρασης του Υπουργείου.
Για τις συμβάσεις των εργαζομένων απλά να πληροφορήσω την κα Αγγελάκη ότι έχουν υπογραφεί ήδη από τις 22 Σεπτεμβρίου 2015.
Όσον αφορά τα οικονομικά προβλήματα στα οποία αναφέρεται αυτά σχετίζονται με τη μη καταβολή της τρίτης δόσης από το ΕΣΠΑ και αυτό αποτελεί Πανελλαδικό πρόβλημα το οποίο θα λύσει η κυβέρνηση και όχι ζήτημα που μπορεί να επιλυθεί από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.
Οι συντηρήσεις των Παιδικών σταθμών από την άλλη, βρίσκονται στο στάδιο ολοκλήρωσής τους.
Τέλος σε ότι αφορά την κατάργηση τμήματος στον παιδικό σταθμό Ελευθερίου Βενιζέλου, αυτό προέκυψε κατ’ εφαρμογήν της οδηγίας της ΕΕΤΑΑ για αυστηρή τήρηση των ορίων της δυναμικότητας των σταθμών, κάτι που παραβιαζόταν τα προηγούμενα χρόνια θέτοντας σε κίνδυνο το όλο πρόγραμμα. Όλο αυτό βέβαια δημιουργεί ερωτηματικά σε σχέση με το τι γινόταν στο παρελθόν…»

Απο την πλευρά του, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βαμβουκας δήλωσε:

«Είναι προφανές ότι η αφάνεια δημιουργεί ανησυχία και κάποιοι απεγνωσμένα προσπαθούν να φανούν!
Η ομάδα που σιγά σιγά διαλύεται στα εξ ων συνετέθη, αναζητεί αρχηγό και όπως φαίνεται οι μνηστήρες αρχίζουν να φαίνονται!
Είναι λυπηρό πάνω απ’ όλα για τους ίδιους, άνθρωποι που υπηρέτησαν σε θέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης να λειτουργούν με τόση απερισκεψία μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν προσωπικές φιλοδοξίες. Είναι άδικο στο βωμό της πολιτικής τους προβολής να προσβάλλουν ανθρώπους που προσφέρουν έργο στο Δήμο.
Όσο για το ποιος είναι ανεπαρκής όπως αναφέρει στα θέματα Πολιτισμού, αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και με τον πιο απλό τρόπο, αρκεί να συγκρίνει κανείς τα πολιτιστικά δρώμενα του φετινού καλοκαιριού με αυτά επί των ημερών της κας Αγγελάκη.
Σε ότι αφορά τα σχόλια για την κα Κωτσάκη, πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι χαίρει της εμπιστοσύνης μου και σε καμία περίπτωση η επιλογή δεν ήταν άστοχη… άστοχη ήταν μάλλον η έμπνευση της κας Αγγελάκη να στοχοποιήσει την πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ προκειμένου να βροντοφωνάξει: «Είμαι εδώ!»
Παραμένουμε προσηλωμένοι στο έργο μας κι ας ερίζουν για θέσεις και οφίκια οι άλλοι!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook