Τιμητική πλακέτα  απένειμαν σήμερα στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, ο εκπρόσωπος του Αθλητικού συλλόγου ΑμεΑ «Λάττιος» κ. Γιώργος Ψιλάκης και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής  κ.Γιώργος Κωστάκης- μέλος του συλλόγου, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης  για την οικονομική στήριξη του αθλητή, που πρόσφατα στην Πανελλήνια συνάντηση στίβου που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ (άλμα :6:70 από 6:55) έχοντας ήδη εξασφαλίσει το όριο για την πρόκριση του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο ανεξάρτητο εμιράτο της Μέσης Ανατολής (Ντόχα) από 22-31 Οκτωβρίου.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ευχαρίστησε τον αθλητικό σύλλογο ΑμεΑ «Λάττιος»,για την δυνατότητα που παρέχει σε ντόπιους αθλητές-μέλη του συλλόγου,οι  οποίοι όπως ανέφερε βρήκαν το κουράγιο και τη δύναμη  προκειμένου να συμμετάσχουν στο αθλητικό γίγνεσθαι και στηριζόμενοι  κατά τον καλύτερο τρόπο από τον παραπάνω σύλλογο, να ξεπερνούν τα όρια του Δήμου και γενικότερα της Ελλάδας.

Αναφερόμενος ξεχωριστά στον Παγκόσμιο πρωταθλητή κ. Γιώργο Κωστάκη, ο κ. Ζερβός με αφορμή τις επιτυχίες του αθλητή σε Πανευρωπαικό επίπεδο, εξέφρασε την ευχή να είναι ένας από τους αυριανούς Ολυμπιονίκες γεγονός που θα αποτελέσει-όπωςείπε- μέγιστη τιμή για τον τόπο μας δεδομένων των επιτυχιών που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα τόσο ο ίδιος,όσο και ο  Γιώργος Καπελάκης, ένας αθλητής που ανέβασε  ψηλά το νησί μας : την Κρήτη!

Ως Δημοτική αρχή –επεσήμανε- θα προσπαθήσουμε να σταθούμε με κάθε τρόπο δίπλα στον σύλλογο και τους αθλητές μας , είτε στηρίζοντας τις αθλητικές υποδομές, είτε αναζητώντας χορηγούς, σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, που παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν δυνάμεις της κοινωνίας, εξακολουθούν ως  αρωγοί να «στέκονται διακριτικά  δίπλα» σε ανάλογες προσπάθεις.

Ο γραμματέας του Αθλητικού  Συλλόγου «Λάττιος» κ. Γιώργος Ψιλάκης, ευχαριστώντας το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, αναφέρθηκε στους σκοπούς του συλλόγου που ιδρύθηκε το 2013 προκειμένου να δώσει την δυνατότητα άθλησης σε συμπολίτες με ειδικές ανάγκες.Ο ίδιος δεν παρέλλειψε να αναφερθεί στην θετική ανταπόκριση του Δήμου Αγίου Νικολάου, προκειμένου ν΄αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος των αθλητικών αναγκών του Παγκόσμιου πρωταθλητή (2014) κ. Γιώργου Κωστάκη,για να συνεχίσει απρόσκοπτα να διεκδικεί –όπως είπε-και να επιτυγχάνει τους στόχους του.

Ο κ.Γιώργος Κωστάκης,  ευχαριστώντας τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ «Λάττιο» καθώς και τον πρόεδρο του κ. ΜιχάληΛεμονή, για την έμπρακτη μέχρι σήμερα υποστήριξη των προσπαθειών του καθώς και τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ.Αντώνη  Ζερβό, για την αμμέριστη συμπαράσταση του, δήλωσε ότι στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στη Ντόχα της Μέσης Ανατολής, μαζί με τους άλλους αθλητές που εχουν προκριθεί και θα συμμετάσχουν , θα καταβληθεί – όπως ανέφερε- η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να εκπροσωπηθεί  η χώρα μας κατά τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook