Περιστατικό που μπορεί να σχολιαστεί  μόνο θετικά με πρωταγωνιστή τον υπουργό υγείας Ανδρέα Λοβέρδο  σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr.

Συγκεκριμένα αργά το μεσημέρι κι ενώ  περίμεναν σε ταβέρνα των Χανίων τον κ .Λοβέρδο για φαγητό, ο δήμαρχος Χανίων, και οι  διοικητές  των  Νοσοκομείων της Κρήτης, ο υπουργός υγείας πραγματοποιούσε αιφνιδιαστική επίσκεψη  στο Νοσοκομείο Χανίων, χωρίς να συνοδεύεται από κανέναν, πλην του άνδρα της προσωπικής του ασφάλειας.

Έκπληκτοι ασθενείς του νοσοκομείου, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό είδαν τον κ. Λοβέρδο να επισκέπτεται το τμήμα επειγόντων περιστατικών όπου εκείνη τη στιγμή παρέχονταν οι πρώτες βοήθειες σε κοπέλα που είχε κτυπήσει από μπασκέτα.

Μάλιστα παρέμεινε στο ΤΕΠ μέχρι που ολοκληρώθηκε η παροχή των πρώτων βοηθειών στην κοπέλα. Επίσης ο κ. Λοβέρδος επισκέφθηκε και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου μπήκε μέσα και ενημερώθηκε για τα προβλήματα υγείας των νοσηλευομένων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο Χανίων ο υπουργός υγείας συνομίλησε με ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ίδρυμα, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι το επίπεδο παροχής των υπηρεσίων υγείας στους Χανιώτες για το οποίο φέρεται να δήλωσε ικανοποιημένος  από όσα ειδε χωρίς πάντως να παραγνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν.

Flashnews.gr/Α. Γερακάκης