Ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό για τον Α.Ο. ΘΗΣΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ καθώς υπήρχαν αγώνες στην Αθήνα και επιδείξεις σε 2 διαφορετικά σημεία του Ηρακλείου.

Το Σάββατο ξεκίνησε με σπουδαίες εμφανίσεις από τις σπαθίστριες μας στο κύπελλο νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α.

Η Καραπιδάκη Ανθή κατέκτησε την 9η θέση κάνοντας ένα σερί νικηφόρων αγώνων,χάνοντας την είσοδο για την 8άδα στις λεπτομέριες.Η Αρχαύλη Αθηνά στον προκριματικό γύρο έδωσε το 100% και έκανε μεγάλες νίκες που της έδωσαν εύκολα την πρόκριση στις 32.Στο νοκ αουτ αγώνα για την είσοδο στην 16αδα έχασε με μικρή διαφορά και τερμάτισε στην 18η θέση.Τέλος η Ζερβάκη Γεωργία,αν και ήταν οι πρώτοι της αγώνες,έδειξε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της και δεν κατάφερε να περάσει στον επόμενο γύρο λόγω απειρίας.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στην πόλη του Ηρακλείου και ο σύλλογος μας ήταν εκεί για να δείξει το άθλημα μας σε μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο και την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “BACK TO SCHOOL” στο TALOS PLAZA όπου ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει παράλληλα δρώμενα μεταξύ αυτών και την ξιφασκία.

Την Κυριακή το πρωί ο Δήμος Ηρακλείου,το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ  και ο πολιτιστικός σύλλογος Λακκιωτών πραγματοποίησαν στα τείχη Ηρακλείου δραστηριότητες για να γνωρίσει ο κόσμος διάφορα αθλήματα.Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για την ξιφασκία από μικρούς αλλά και μεγάλους υποψήφιους ξιφομάχους.

Πληροφορίες για την ξιφασκία στο www.aothiseas.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook