Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία, διεξήχθη σήμερα το πρωί, ο έκτος αγώνας “ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ” και ο δεύτερος “ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΑΚΙ 8-12ετών” στα Χανιά. 

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 10 το πρωί στην παραλία των Αγίων Αποστόλων με κολύμπι απόστασης 500μ. Στη συνέχεια οι αθλητές επιβιβάστηκαν στα ποδήλατα τους και πραγματοποίησαν διαδρομή 24χλμ. Το Υπερκοπέλι ολοκλήρωσε τον αγώνα του με τρέξιμο 6,6 χλμ γύρω από το παρκάκι των Αγίων Αποστόλων. Κατατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση δεν θα υπάρχουν αφού ο αγώνας θα διεξαχθεί με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, περνώντας το μήνυμα «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ». 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχαν και ομάδες απαρτιζόμενες από δύο ή τρία άτομα, με την προϋπόθεση ο ένας εκ των οποίων να είναι Άτομο Με Αναπηρία.  Σκοπός ήταν η αλληλεπίδραση των αθλητών με μαθητές-αθλητές με αναπηρία. 

Για δεύτερη φορά φέτος πραγματοποιήθηκε ένας μίνι  αγώνας τριάθλου (μη αγωνιστικού χαρακτήρα) για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών με τίτλο υπερκοπελακι! Η εκκίνηση δόθηκε στις 09:00π.μ. και οι μικροί αθλητές κολύμπησαν 50 μέτρα, ύστερα διάνυσαν 2 χλμ  με τα ποδήλατα και τέλος έτρεξαν 500 μέτρα. Σκοπός του μίνι τριάθλου είναι η διάδοση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες

Η διοργάνωση έγινε από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ του συλλόγου ΟΡΙΖΟΝΤΑ σε συνεργασία με τον σύλλογο μαζικού αθλητισμού Chania Personal Training – KOTINOΣ, τον Ρ/Σ ”ΔΙΚΤΥΟ” FM 91.5 και το κατάστημα αθλητικών ειδών AQUA FIT με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου  εθελοντικής προσφοράς και στήριξης ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ (οι φωτογραφίες είναι του Μανώλη Μαυράκη)

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook