Την ανάγκη η Ν.Δ.“να εμπνεύσει με ιδανικά και αξίες τους νέους ανθρώπους» επισημαίνει σε δήλωσή του ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 41 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως “η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη όχι μόνο πρόσφερε στη χώρα την Ευρωπαϊκή της ταυτότητα, αλλά ήταν και παραμένει εγγυητής της”.

Σύμφωνα με τον κ.Μητσοτάκη

“το ευρύτερο εθνικό συμφέρον ήταν και παραμένει η σταθερή πυξίδα της πολιτικής της” καθώς και η μεγιστοποίηση της ελευθερίας του ατόμου, ενώ θεμελιώδες χαρακτηριστικό της παραμένει η κοινωνική ευαισθησία.“Είμαι μέλος της από 15 χρονών. Ανδρώθηκα πολιτικά στις οργανώσεις της. Στη ΜΑΚΙ και στην ΟΝΝΕΔ. Οταν γράφτηκα, θυμάμαι, η Νέα Δημοκρατία ήταν πολύ ελκυστική για τους νέους. Ενέπνεε εμπιστοσύνη, ήταν όαση πολιτικού ορθολογισμού στην Ελλάδα της ΠΑΣΟΚρατίας και του λαϊκισμού, μετέδιδε ενθουσιασμό και πάθος στα μέλη της” τονίζει στέλνοντας το μήνυμά του για τη ΝΔ που οραματίζεται.”Αυτή τη Νέα Δημοκρατία θέλω να χτίσουμε από την αρχή. Αυτήν που θα κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον των νέων και θα τους εμπνεύσει με τα ιδανικά, τις αξίες και τις πολιτικές της. Αυτήν που θα βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα στο οποίο είναι βυθισμένη”

τονίζει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook