Σήμερα Τρίτη ,με αφορμή τη χθεσινή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού η ομάδα ξιφασκίας της Γ.Ε.Η. επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βουτών και μύησε τους μαθητές  στα μυστικά του αθλήματος. 

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Ξιφασκία, από τον  Παγκόσμιο Πρωταθλητή και αθλητή της Γ.Ε.Η., Μάριο Γιακουμάτο ο οποίος μοιράστηκε μαζί τους τις αγωνιστικές του εμπειρίες και τους μίλησε για τα πολλαπλά οφέλη του αθλητισμού όχι μόνο σε σχέση με τη διάπλαση του σώματος  αλλά και  τη διαμόρφωση της προσωπικότητας κάθε αθλητή.

Μετά το πέρας της επίδειξης, οι προπονητές του συλλόγου Παναγιώτα Ταλίδου και Πάνος Τζινιόλης εξήγησαν στα παιδιά τους κανόνες που διέπουν το άθλημα και τους έδωσαν την ευκαιρία να “μονομαχήσουν”.

Η Γ.Ε.Η. ευχαριστεί για τη φιλοξενία το Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βουτών κ.Χαράλαμπο Στεφανάτο, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ.Τραντάφυλλο Τσαντήλα, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου αλλά και όλους όσους συνέβαλλαν για να πραγματοποιηθεί η εξαιρετικά αυτή εκδήλωση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook