Οι τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη της Σκανδιναβικής και της Πολωνικής τουριστικής αγοράς στα Χανιά, παρουσιάστηκαν το βράδυ της Τρίτης σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσαν η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων και η North Events, διοργανωτής των μοναδικών αποκλειστικών εκθέσεων για την Ελλάδα στην Πολωνία και την Σουηδία.

Η εκδήλωση που είχε πολύ μεφάλο ενδιαφέρον, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, εν όψει και δύο πολύ σημαντικών διοργανώσεων.

Της  τουριστικής έκθεσης GRECKA PANORAMA  που θα πραγματοποιηθεί 11-13 Δεκεμβρίου 2015 στην Βαρσοβία Πολωνίας.

Της τουριστικής έκθεσης  GREKLAND   PANORAMA  η οποία πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από  12-14 Φεβρουαρίου 2016  στην  Στοκχόλμη Σουηδίας και αφορά στο σύνολο της Σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς.

Οι Σκανδιναβικές χώρες και φέτος είχαν μεγάλη αύξηση επισκεπτών στην Ελλάδα, ενώ η Πολωνία αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά επεσήμανε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Διευθυντής της North Events κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης.

 

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν και ο κ. Rob Wills εκπρόσωπος της Itaka/Grecos ο οποίος τόνισε ότι για τους Πολωνούς η Ελλάδα αποτελεί έναν ασφαλή προορισμό με όλα τα όμορφα χαρακτηριστικά μιας μεσογειακής χώρας.

 

Καθώς και ο κ. Μανώλης Βλαστός εκπρόσωπος του Rainbow Tours/Easy Travel

 

Από την πλευρά του ο Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων κ. Κυριάκος Παπαδάκης ανέφερε

 

Ακολουθούν  ενημερωτικές εκδηλώσεις στις :

–    7 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, με την συνδιοργάνωση & αιγίδα του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου
Ώρα 19:00, Αίθουσα Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης, Παπαναστασίου 3 
Ομιλητής κος Λεωνίδας Μπαμπάνης, NORTH EVENTS

–   9 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο, με την συνδιοργάνωση & αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου 
Ώρα: Ώρα 11:30, Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, Περιφέρεια Κρήτης 
Ομιλητής κος Λεωνίδας Μπαμπάνης, NORTH EVENTS

Επόμενες προγραμματισμένες παρουσιάσεις περιλαμβάνουν την Ρόδο, την Κω, την Πελοπόννησο και την Χαλκιδική. 

Οι εκθέσεις GRECKA PANORAMA και GREKLAND PANORAMA τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ,  του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ, της PZOT – Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ” και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου. 
Ήδη, τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς προορισμών από πολλές περιοχές της χώρας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την GRECKA PANORAMA και έχουν σπεύσει να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους. Αντίστοιχα μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει η τουριστική αγορά για την 3η κατά σειρά αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στην Στοκχόλμη, στην καρδιά της Σκανδιναβίας, GREKLAND PANORAMA τον Φεβρουάριο 2016, 12-14,  που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Ericsson Globe. 
Για περισσότερες πληροφορίες και για τις δύο διοργανώσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected], www.panoramagreece.com. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook