Το σχόλασμα σήμερα το μεσημέρι, βρήκε μία παρέα από αγόρια και κορίτσια, να μπουκάρουν σε μίνι μάρκετ και να αδειάζουν το ψυγείο. 

Όπως μας περιέγραψε ο ιδιοκτήτης, αλλά είδαμε και στο σχετικό βίντεο, λίγο μετά τις 13:00 σήμερα, μία παρέα από αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 14-15 χρόνων, μπήκαν όμορφα-όμορφα σε μίνι μάρκετ κοντά σε γυμνάσιο της πόλης των Χανίων.

Τοποθετήθηκαν ώστε να πιάσουν όλα τα “πόστα” μέσα στο μαγαζί

Με αριστοτεχνικές κινήσεις, όπως είδαμε στο σχετικό βίντεο, στην κυριολεξία ακροβολίστηκαν στον χώρο!

Ένα κοριτσάκι, έπιασε πόστο σε ένα σχεδόν άδειο από παγωτά ψυγείο, προσποιούμενη ότι ψάχνει να αγοράσει παγωτό, αλλά στην ουσία είχε το βλέμμα της στον ταμία του μαγαζιού.

Ένα αγόρι στάθηκε στην είσοδο και δύο ακόμα πιτσιρικάδες, μπήκαν στο κατάστημα και απασχολούσαν την υπάλληλο, ενώ εκείνη την ώρα η βασική ομάδα άδειαζε τα ψυγεία. Σε πολύ γρήγορο χρόνο και με απόλυτη ψυχραιμία, τέσσερεις από τους νεαρούς πλησίασαν τα ψυγεία με τα αναψυκτικά και με σβέλτες κινήσεις άρχισαν να γεμίζουν τις τσάντες και τις τσέπες τους με ότι έβρισκαν μέσα.

Το θράσος με την κάμερα ασφαλείας και η επαγγελματική ψυχραιμία τους

Την ώρα λοιπόν που οι τέσσερεις άδειαζαν τα ψυγεία, οι δύο σε συνεργασία, αφού ο ένας γέμιζε την τσάντα του άλλου και οι άλλοι δύο τις γέμιζαν μόνοι τους, ο ένας από αυτούς σηκώνει το κεφάλι και κοιτάει για μερικά δεπτερόλεπτα την κάμερα και χωρίς κανένα ενδοιασμό, συνεχίζει κανονικά το φόρτωμα των αναψυκτικών στο σακίδιο του.

Εκείνη την ώρα, μία υπάλληλος αντιλαμβάνεται τον έναν από τους νεαρούς και τον πλησιάζει να τον τσακώσει. Οι υπόλοιποι της παρέας, χωρίς να χάσουν καθόλου την ψυχραιμία τους και με χαλαρό βήμα, συνέχισαν να παριστάνουν τους πελάτες για μερικά λεπτά και σιγά σιγά αποχώρησαν με ότι κατάφεραν να μαζέψουν. 

Για την κλοπή έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, καθώς και η Διεύθυνση του Σχολείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook