Σχετικά με τη συνάντηση που είχαν το Σάββατο με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, οι μεταλλωρύχοι σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν με ανακοίνωσή τους ότι δεν εμπλέκονται σε οποιεσδήποτε κομματικές διεργασίες, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η στάση τπου Περιφερειάρχη για το ζήτημά τους όλο αυτό το διάστημα είνα η πρέπουσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Υπογειτών Μεταλλείων Κασσάνδρας αναφέρει:

”Αναφορικά με τη συνάντηση που είχαμε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, με τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας και υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος της Ν.Δ. κ. Απόστολο Τζιτσικώστα, επισημαίνουμε τα εξής:

Κατα τη διάρκεια της θητείας του ως Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και σχετικα με το θέμα των Μεταλλείων Κασσάνδρας στη Β.Α. Χαλκιδική, κράτησε μία ουδετερη στάση αποφεύγοντας να επιλέξει πλευρά, στάση που θεωρούμε οτι αρμοζει στο θεσμικό του ρόλο. Η διοίκηση πρέπει να δίνει λύσεις, να αναλαμβανει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση προβλημάτων, υπηρετώντας την ανάπτυξη και τη νομιμότητα. Αυτό επιθυμούμε να συνεχιστεί και από τον κ. Περιφερειάρχη.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε για την αποφυγή παρεξηγήσεων όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία της Ν.Δ., ότι ως σωματεία εργαζομένων μένουμε μακριά από οποιεσδήποτε κομματικές διεργασίες και θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε θετικά σε καθε κάλεσμα για συζήτηση από οποιοδήποτε πολιτικό και θεσμικό πρόσωπο ή φορέα, που επιθυμεί να έχει διάλογο μαζί μας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook