Ένας εκ των κορυφαίων παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Κηφισιά, ο Φαμπίνιο, τόνισε στις δηλώσεις του ότι πλέον υπάρχει μόνο το ματς της Γλυφάδας και η νίκη.
  
Ο Φαμπίνο χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΟΦΗ και τόνισε τη σημασία να υπάρχει και συνέχεια, αρχής γενομένης απο το παιχνίδι της Κυριακής (18/10) στη Γλυφάδα. Οπως ανέφερε «αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Τα δώσαμε όλα μέσα στο γήπεδο και πήραμε τους τρείς βαθμούς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ηταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά το πήραμε. Σηκώνουμε το κεφάλι και πάμε για τη νίκη και στη Γλυφάδα. Το 1-0 επι της Κηφισιάς ειναι δίκαιο αποτέλεσμα. Κάναμε πολλές φάσεις. Φάνηκε στο γήπεδο ότι το θέλαμε πιο πολύ απο την Κηφισιά».

Ο Φαμπίνιο αναφέρεται και στη φάση του γκολ του ΟΦΗ. Οπως είπε «είχα τη μπάλα στα πόδια, έκανα κάτι διαφορετικό και βγήκε το γκολ. Είδα τον Περογαμβράκη που ήταν σε καλή θέση, του έβγαλα δυνατά τη μπάλα και εκείνος σκόραρε. Σημασία έχει η νίκη. Οχι ποιός έφτιαξε το γκολ ή το έβαλε. Ολοι μαζί κερδίζουμε, για αυτό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους προπονητές, στους φροντιστές, αλλά και τους φιλάθλους που μας βοήθησαν σε αυτή τη νίκη. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και υπάρχει πίεση. Ξεκινήσαμε με δυο παιχνίδια στο πλαστικό γήπεδο που μας δυσκολεύει. Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Κερδίσαμε την Κηφισιά στο γήπεδο μας και τώρα πάμε ξανά σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα, στη Γλυφάδα, όπου πρέπει να προσέξουμε, για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς της νίκης. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρεί τα πατήματα της και θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια».
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook