Χιλιάδες καταναλωτών και επισκεπτών από όλη την Αττική κατέκλυσαν τους πεζόδρομους του εμπορικού κέντρου του Αμαρουσίου συμμετέχοντας στη δεύτερη Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, σε μια προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς αλλά και ανάδειξης του ιστορικού κέντρου της πόλης μέσα από μία ατμόσφαιρα γιορτής όπου φορείς, σύλλογοι της πόλης, αγαπημένοι καλλιτέχνες και μουσικοί προσέφεραν καλλιτεχνική νότα στη βραδιά.

Το κέντρο του Αμαρουσίου φιλοξένησαν δεκάδες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που έλαβαν χώρα σε κάθε γειτονιά της πόλης με σημείο αναφοράς τις τέσσερις πλατείες: ΗΣΑΠ, Ηρώων, Αγίας Λαύρας και Κασταλίας.

Τα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα περιελάμβαναν και κρητικό γλέντι από την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», και κρητικούς χορούς από μεικτό χορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου, του Συνδέσμου Κρητών Νέου Ηρακλείου και του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης.

 

 


ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ !!!

Posted by Σύλλογος Κρητών ''Ο Τάλως'' Πεύκης Λυκόβρυσης on Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Επίσης τις εντυπώσεις έκλεψε η καντάδα με κρητική μουσική που έγινε στους δρόμους του Εμπορικού Ιστορικού Κέντρου με τη συμμετοχή των : Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», Ένωση Κρητών Χαλανδρίου «Ο Ψηλορείτης», Ιστορικό Λαογραφικό Οικομουσείο Αιγάλεω (ΙΠΟΑ), Πολιτιστική Ένωση «Κρήσσες», Σύλλογος Ανωγειανών Αθηνών «Το Ιδαίον Άντρον», Σύλλογος Κρητών Βύρωνα, Σύλλογος Κρητών Ελληνικού «Ο Ψηλορείτης», Σύλλογος Κρητών και Φίλων Ν. Πεντέλης «Η Αρετούσα»,Σύλλογος Κρητών Λυκόβρυσης Πεύκης «Ο Τάλος», Σύνδεσμος Κρητών Ν. Ηρακλείου Αττικής «Η Μεγαλόνησος»

Μέγας χορηγός της βραδιάς ήταν ο ΟΤΕ


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook