Μία νίκη χωρίς αγώνα με τον Παναθηναϊκό και δύο ήττες, από Ταταύλα και Πρόοδο, ήταν ο απολογισμός του Ο.Α. Χανίων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α1 πινγκ-πονγκ.

Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές φιλοξενήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, με τον ΟΑΧ να συμμετέχει με τους αθλητές Κωνσταντίνο Μουτσάκη, Κωνσταντίνο Λεμονή και Κυριάκο Πενταράκη, ενώ λόγω προβλήματος τραυματισμού δεν αγωνίστηκε ο Σπύρος Κιούφης.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ:

Ένα κερδισμένο σετ ήταν η συγκομιδή του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στην αυλαία του πρωταθλήματος για την Α1 πινγκ-πονγκ, η οποία “άνοιξε” το σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου, με τις πρώτες τρεις αγωνιστικές που φιλοξενήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Ο ΟΑΧ αγωνίστηκε με τους Κωνσταντίνο Μουτσάκη, Κωνσταντίνο Λεμονή και Κυριάκο Πενταράκη ενώ ένα πρόβλημα τραυματισμού για τον Σπύρο Κιούφη δεν του επέτρεψε ώστε να αγωνιστεί. Οι αθλητές της χανιώτικης ομάδας ηττήθηκαν με 4-0 από τον πολύ δυνατό Α.Ο. Ταταύλα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής και με 4-1 από την Πρόοδο για την 3η αγωνιστική. Όσον αφορά την 2η αγωνιστική, ο ΟΑΧ πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά λόγω της απόσυρσης της συμμετοχής του Παναθηναϊκού.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

1η αγωνιστική
Ταταύλα-Ο.Α. Χανίων 4-0
Μανουσόφ-Μουτσάκης 3-0
Παπαδημητρίου-Πενταράκης 3-0
Βλοντινός-Λεμονής 3-0
Μανουσόφ-Παπαδημητρίου / Πενταράκης-Λεμονής 3-0

2η αγωνιστική
Ο.Α. Χανίων-Παναθηναϊκός 4-0 α.α.

3η αγωνιστική
Ο.Α. Χανίων-Πρόοδος 1-4
Μουτσάκης-Αντωνιάδης 3-1
Δαμιανής-Λεμονής 3-0
Κορδούτης-Πενταράκης 3-0
Αγγελάκης-Μουτσάκης 3-0
Αντωνιάδης-Αγγελάκης / Μουτσάκης-Πενταράκης 3-0

Επιτυχημένη η παρουσία στο “Μέτσοβο 2015”

Με επιτυχία συμμετείχε ο ΟΑΧ στο 2ο Αναπτυξιακό τουρνουά Κατηγοριών Πινγκ Πονγκ “Μέτσοβο 2015”. 

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ:

Με επιτυχία συμμετείχε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων στο 2ο Αναπτυξιακό τουρνουά Κατηγοριών πινγκ πονγκ “Μέτσοβο 2015”. Η ομάδα του Μιχάλη Αγγελίδη κατάφερε να ξεχωρίσει σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις.

Καλύτερη θέση ήταν η 3η από τη Ζωή Αγγελίδου στις Παγκορασίδες ενώ όσον αφορά τις Κορασίδες, στην 5η θέση βρέθηκε η Γιώτα Κοτζαμιχάλη και στην 9η η Μαρία Λαδάκη. Στην πιο μεγάλη κατηγορία, αυτή των Νεανίδων, ο Ο.Α.Χ. πήρε τη 10η θέση με την Εύα Φραντζεσκάκη.

Τα αποτελέσματα χαροποίησαν τον προπονητή πινγκ πονγκ του Ο.Α. Χανίων, Μιχάλη Αγγελίδη, που αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας του, τονίζει τα εξής: «Στόχος τη φετινή χρονιά για τις Κορασίδες είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και πάλι με τις αθλήτριες Στέλλα Λαδάκη, Ρόδω Πιπεράκη και Μαρία Λαδάκη, ενώ παράλληλα κυνηγάμε την άνοδό μας στην Α2 με τις Εύα Φραντζεσκάκη, Μαρία Λαδάκη, Ρόδω Πιπεράκη και Στέλλα Λαδάκη. Τέλος και σε ό,τι αφορά την κατηγορία των Παγκορασίδων στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το ομαδικό με τις αθλήτριές μας, Ζωή Αγγελίδου, Ανελίζε Βαμβακάκη και Θεανώ Βεργεράκη».

Τους αγώνας “Μέτσοβο 2015” διοργάνωσε η Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. (Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης) και η τοπική ομάδα του Μετσόβου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook