Σημαντικό χαρακτήρισε το γεγονός να υπάρξει δυναμική παρουσία του φίλαθλου κόσμου του ΑΟΧ, στο τοπικό ντέρμπι της Δευτέρας, απέναντι στον Κισσαμικό, ο Μπλάζιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υψηλόσωμου τερματοφύλακα στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής: «Έρχεται ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για μας. Είναι ένα χανιώτικο ντέρμπι. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά την ομάδα του Κισσαμικού έχοντας παίξει και το φιλικό πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, οπότε δεν έχουμε μυστικά. Είναι ένα παιχνίδι που για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Φυσικά, θέλουμε να κερδίσουμε μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Προετοιμαζόμαστε μαζί με το τεχνικό τιμ γι’ αυτό το παιχνίδι, παίρνοντας εντολές για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι τη Δευτέρα».

Για το αν έχει επηρεάσει την ομάδα η ήττα στον Βόλο: «Ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε εκτός έδρας τον Εργοτέλη και που πήραμε έναν βαθμό με τον Απόλλωνα, διότι ανέβηκε η ψυχολογία μας. Σίγουρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έπεσε η ψυχολογία μας αλλά τώρα θέλουμε να ξαναβρούμε τον δρόμο που είχαμε πάρει στην αρχή του πρωταθλήματος και νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα αλλά και την ποιότητα να τα καταφέρουμε».

Για τον κόσμο του ΑΟΧ: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα αλλά και τους συμπαίκτες μου να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Αυτό τα μας δώσει επιπλέον ώθηση ώστε να δώσουμε περισσότερα από αυτά που μπορούμε και θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook