Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο μέτωπο της μορφής που θα έχουν οι κινητοποιήσεις των αγροτών μία απόφαση που θα ληφθεί κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του συντονιστικού τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το πλέον πιθανό είναι να ληφθεί απόφαση για δυναμικές κινητοποιήσεις όπως το κλείσιμο οδικών αρτηριών, ακόμα και.. απόβαση στην Αθήνα σε μία προσπάθεια να να πουν ένα ηχηρό όχι στα μέτρα που προωθεί το οικονομικό επιτελείο και συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο με τα προαπαιτούμενα που δεν έχουν κατατεθεί ακόμα προς ψήφιση στην Βουλή. 

Ο αγροτικός κόσμος βράζει και έχει βάλει τις δικές του κόκκινες αδιαπραγμάτευτες γραμμές, θέσεις οι οποίες ωστόσο δεν έχουν γίνει αποδεκτές από την ηγεσία του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης.

Τα μέτρα εκτός απροόπτου αναμένεται να περάσουν καθώς μέχρι και αυτή την στιγμή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν τα περίφημα ισοδύναμα. Πιθανότητες συγκεντρώνει και το σενάριο να υπάρξει μία κλιμακωτή αύξηση του ΦΠΑ στον κλάδο των αγροτών όπως έγινε και με την ιδιωτική εκπαίδευση.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook