Ο πρώην, πλέον, τεχνικός του Εργοτέλη με δήλωση του προς τα ΜΜΕ αναφέρεται στην αποχώρηση του από τον σύλλογο κάνοντας τον απολογισμό του για την μέχρι, χθες, παρουσία του.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάσμινγκο Βέλιτς

“Μετά από δική μου επίμονη πρωτοβουλία συναντήθηκα τελικά χθες με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κύριο Δημήτρη Παπουτσάκη, θέλοντας να συζητήσουμε τα τρέχοντα θέματα και τα διάφορα προβλήματα της ομάδας. Στην διάρκεια της συζήτησης ο κύριος Παπουτσάκης μου αποκάλυψε ότι αφενός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές ανάγκες της ομάδας και να στηρίξει την εξαιρετική εξέλιξη της και την πολύ καλή δουλειά στο αγωνιστικό κομμάτι, τονίζοντας μου αφετέρου ότι δεν έχει απολύτως κανένα παράπονο από το προπονητικό τιμ.

Παρ όλα αυτά θεώρησε σκόπιμο να ολοκληρώσουμε την συνεργασία μας.

Ακόμα και έτσι όμως, εγώ αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Εργοτέλη για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει ως προπονητή του και να δηλώσω ότι όσο διάστημα παρέμεινα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας έδωσα και την ψυχή μου για την ομάδα χωρίς μάλιστα να έχω εισπράξει ούτε ένα ευρώ.

Είμαι όμως υπερήφανος που έμεινα πιστός στις αρχές μου και σε αυτά που με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο και προπονητή ανεξάρτητα από τις συνθήκες δουλειάς. Δηλαδή επαγγελματική προσέγγιση και εργασία υψηλών προδιαγραφών.

Τονίζω δε ότι το κλίμα στην ομάδα μεταξύ προπονητικού τιμ και ποδοσφαιριστών ήταν εξαιρετικό αν και κάποιοι για τους δικούς τους λόγους το παρουσίαζαν «βαρύ». Ενδεχομένως πράγματι το κλίμα να ήταν «βαρύ» για αυτούς που δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δουλειάς και στα καθήκοντα τους.

Είμαστε επίσης υπερήφανοι σαν τεχνικό τιμ που με αυτόν τον τρόπο, χωρίς ιδιαίτερες συνθήκες και προϋποθέσεις, μαζί με τους κατά κανόνα νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, μπορέσαμε και δημιουργήσαμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που διεκδικούσε μέσα έξω νίκες ανεξαρτήτου αντιπάλου και που αδικείται από την βαθμολογική συγκομιδή για διάφορους λόγους.

Μας χαροποιεί επίσης το γεγονός ότι αυτά τα νεαρά παιδιά σήμερα έχουν εξελιχθεί σε καλύτερους παίκτες από το ξεκίνημα της συνεργασίας μας.

Έχουν πολύ μέλλον και ταλέντο οι παίκτες του Εργοτέλη και εύχομαι να συνεχίσουν να δουλεύουν το ίδιο καλά και να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο γιατί το αξίζουν.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους για την καθημερινή συνεργασία μας, τα ΜΜΕ και βεβαίως τον κόσμο του Εργοτέλη και του Ηρακλείου για την αγάπη και την στήριξη τους.

Υ.Γ. Οτιδήποτε άλλο από αυτό που έχει ειπωθεί ή μπορεί να ειπωθεί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δεν με αφορά, δεν τα λαμβάνω υπ όψιν μου και είναι εκ του πονηρού.

Ευχαριστώ
Γιάσμινγκο Βέλιτς”

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook