Νωρίτερα φέτος, μια ανύπαντρη μητέρα από το Κουίνσλαντ αποφάσισε να κάνει μια δραστική αλλαγή του τρόπου ζωής της και να πάρει ξανά τον έλεγχο.

Η 33χρονη Καρίν Τζάσμα ξεκίνησε μια εξαντλητική δίαιτα και προπόνηση 16 εβδομάδων και από πλαδαρή μητέρα 3 παιδιών βρέθηκε εστεμμένη Μις Αυστραλία.

«Η υγεία και η καλή φυσική κατάσταση ήταν πάντα μια σημαντική πτυχή της ζωής μου, αλλά πραγματικά είχα χάσει τον εαυτό μου σε μια πολύ κακή σχέση και ήθελα πραγματικά να επανέλθω, να γίνει ισχυρότερη και να ανοικοδομήσω την αυτοπεποίθησή μου» δήλωσε η ίδια στη Daily Mail της Αυστραλίας.

«Ξεκίνησα το πρόγραμμα προκειμένου να δεσμευτώ και να επικεντρωθώ σε κάτι προσωπικό μου και γνώρισα έναν εκπαιδευτή στο γυμναστήριο που μου είπε ότι έχω πολύ καλή φόρμα σώματος και είναι κρίμα να την αφήνω»

Αρχικά φοβισμένη από την ιδέα, τελικά δέχθηκε να ξεκινήσει το γυμναστήριο ελπίζοντας ότι θα την βγάλει από το καβούκι της και θα την βοηθήσει με την αυτοπεποίθηση της.

Μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, ήδη σήκωνε στα πόδια 250 κιλά και αισθανόταν σωματικά και ψυχικά ισχυρότερη από κάθε άλλη φορά.

«Άρχισα να αισθάνομαι πραγματικά την εξουσία και θα αναπτυχθεί περισσότερο από μια κίνηση από ό, τι είχα ποτέ στη ζωή μου», είπε η κ Jansma.

Οι 16 εβδομάδες έφτασαν στο τέλος τους και η Τζάνσμα δήλωσε συμμετοχή σε διαγωνισμό ομορφιάς και fitness της Αυστραλίας, όπου κατάφερε να κερδίσει και το στέμμα του ομορφότερου και πιο γυμνασμένου μοντέλου.

Μάλιστα στις 19 Νοέμβρη θα πετάξει για το Λας Βέγκας, όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα της, προσπαθώντας να κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 500 άλλες διαγωνιζόμενες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook