Ως “κομματικό φερέφωνο” χαρακτηρίζει την νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων η παράταξη “Έμποροι των Χανίων”.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής: 

“Δυστυχώς, αμέσως μόλις ανέλαβε το νέο προεδρείο στον Εμπορικό σύλλογο οι χειρότεροι φόβοι μας έγιναν πραγματικότητα .Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων μετατράπηκε σε κομματικό φερέφωνο καλώντας δια   ανακοίνωσης του, τους εμπόρους να συμμετέχουν σήμερα 22.10.15 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στην πλατεία 1866. Μιας ανακοίνωσης που καταφέρεται ονομαστικά σε όλα σχεδόν τα πολιτικά κόμματα ( ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ) , δηλαδή εναντίον τουλάχιστον του 80% των Χανιωτών που τα ψήφισαν και αυτομάτως περιθωριοποιεί τους εμπόρους και τον εμπορικό σύλλογο στα μάτια  της μεγάλης πλειοψηφίας των εμπόρων και των καταναλωτών.

Το μόνο κόμμα που υπηρετούν είναι το ΚΚΕ και η ΠΑΣΕΒΕ και πλέον η γραφικότητα και το θράσος τους ξεπερνάει κάθε όριο. Με μια επιστολή «αντιγραφή-επικόλληση» από την ΠΑΣΕΒΕ δεν τηρούν ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα για εκπροσώπηση των συμφερόντων ΟΛΩΝ των εμπόρων που υποχρεούνται και βάση καταστατικού του συλλόγου να πράττουν. Ως συνδυασμός « Έμποροι των Χανίων» και μειοψηφία στο Δ.Σ. τους καλούμε να σταματήσουν το μικροπολιτικό παιχνίδι γιατί εκτίθενται.

Επίσης τους καλούμε να συνειδητοποιήσουν άμεσα ότι ο σύλλογος ήταν και πρέπει να παραμείνει μακριά από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες, να σταματήσουν τέτοιους είδους «αντιγραφή-επικόλληση» επιστολές και να κάνουν απλά το χρέος τους εκπροσωπώντας όλους τους εμπόρους των Χανίων και όχι αυτούς μόνο αυτούς που θέλουν η αυτούς που τους βολεύει. 

Για τον Ανεξάρτητο συνδυασμό «Έμποροι των Χανίων»
Ζερβουδάκης Παναγιώτης
Καραχάλιος Ντίνος
Μπαρμπόπουλος Παναγιώτης
Σταυριανάκη Ασημένια”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook