Φωτιά έχουν πάρει τα τηλεφώνα της Παγκρήτιας από το πρωί, από αγανακτισμένους πολίτες, οι οποίοι δέχτηκαν μηνύματα πραγματοποίησης συναλλαγών, που όμως δεν έκαναν ποτέ!

Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της Παγκρήτιας τράπεζας οι απατεώνες χρησιμοποιώντας μια απο τις γνωστές μεθόδους, παγίδευσαν ένα ATM της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής τράπεζας,και αντιγράφοντας τα στοιχεία απο τις κάρτες ανάληψης, όσων πελατών πήγαν στο συγκεκριμένο ATM , δημιούργησαν τις δικές τους κάρτες-αντίγραφα.

Στην συνέχεια, όπως αποδείχθηκε, οι συγκεκριμένες πλαστές κάρτες "αναχώρησαν" εκτός Ελλάδος.

Ξαφνικά, μέσα σε μια νύχτα, χιλιάδες ευρώ έκαναν "φτερά" απο 30 περίπου λογαριασμούς, ενώ τα θύματα το αντιλήφθηκαν όταν ελάμβαναν μηνύματα για κινήσεις των λογαριασμών τους απο το εξωτερικό, βάση ενός συστήματος που εφαρμόζει η Παγκρήτια τράπεζα.

Σημειώνεται ότι ήδη πελάτες σπεύδουν να δηλώσουν τα συμβάντα και να δεσμεύσουν τα χρήματα τους, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν ούτε ένα ευρώ.

Να σημειωθεί πως το θέμα αφορά μόνο τους πελάτες που έκαναν χρήση του συγκεκριμένου ΑΤΜ εκείνη την συγκεκριμένη ημέρα (ή ώρες) που ήταν παγιδευμένο.

Η ανακοίνωση της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook