Τραγικές συνέπειες φαίνεται πως είχε η σημερινή κακοκαιρία που έπληξε την Αττική, καθώς μέχρι στιγμής καταγράφονται δύο νεκροί πολίτες, σε Μενίδι και Πετρούπολη.

Ένας άντρας ηλικίας 40 ετών ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του, σε πλημμυρισμένο δρόμο στο Μενίδι. Η 70χρονη μητέρα του, που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής στο Μενίδι, ενώ όπως αναφέρει η πυροσβεστική ο δρόμος ήταν πλημμυρισμένος. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο άντρας παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του και όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, ήδη νεκρός. Η μητέρα του, ηλικίας 70 ετών, διακομίσθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Νωρίτερα στην Πετρούπολη, μια γυναίκα 70 ετών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν δρόμο έξω από σχολείο. Στη συνέχεια, την άτυχη γυναίκα χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο και την τραυμάτισε σοβαρά. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. 

Το Μενίδι ήταν από τις περιοχές της Αττικής που χτυπήθηκε περισσότερο από την σημερινή κακοκαιρία. Από το πρωί, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λασπωμένους χειμάρρους, ενώ τα νερά κατέβαιναν με ορμή, παρασύροντας τα πάντα στο διάβα τους. Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισαν κάτοικοι και περαστικοί, ενώ όπως καταγγέλλουν δεν είναι η πρώτη φορά που ζουν κάτι τέτοιο στην πόλη. Κατέρρευσε τριώροφο στο Καματερό

Βίντεο από το PatrasTimes.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook