Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, η οποία σκοπό είχε την αποκάλυψη κυκλώματος το οποίο εμπλέκεται στις κλοπές κυνηγόσκυλων και στη μεταπώλησή τους.

Ειδικώτερα, χθες το απόγευμα, μετά απο καταγγελία κατοίκου του Ηρακλείου, αστυνομικοί του Α.Τ.Αγίου Μύρωνα πήγαν στην περιοχή Αθανάτων όπου διαπίστωσαν πως είχαν κλαπεί απο το σπίτι του καταγγέλοντα την 20-06-2011 και ώρα 01.00΄, πέντε κουτάβια, αξίας 3.500 ευρώ.

Στην συνέχεια εντοπίστηκε ένα Ι.Χ.φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος Ηρακλειώτης με συνεπιβάτη έναν 27χρονο, στην καρότσα του οποίου υπήρχαν δύο κυνηγόσκυλα, (τα οποία στην συνέχεια, αναγνωρίστηκαν απο τον ιδιοκτήτη τους).

Όμως ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιλαμβανόμενος το περιπολικό όχημα, απέρριψε επί του οδοστρώματος ένα  μικρό τσαντάκι, το οποίο περιείχε ένα εύχρηστο πιστόλι ,μετά γεμιστήρος με επτά πλήρη φυσίγγια.

Και οι δύο συνελήφθησαν, ενώ κατα την προανάκριση προσήχθη στο Α.Τ. Αγ.Μύρωνα και ένας 23χρονος Ηρακλειώτης  σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ο 23χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ στην κλοπή φέρεται να εμπλέκεται και ένας ακόμη Ηρακλειώτης 25 ετών ο οποίος αναζητείται.

Τα σκυλιά αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook