Έμπνευση από την ταινία «Junior», στην οποία ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ μένει έγκυος μετά από πείραμα του Ντάνι Ντε Βίτο, φαίνεται πως πήρε Ο διοικητής δημόσιου νοσοκομείου, ο οποίος νοσηλεύτηκε στην VIP πτέρυγα της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου που διοικεί, λόγω προβλήματος υγείας!

«Βροχή» καταγγελιών δέχθηκε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, για τον διοικητή του ΓΝΑ «Έλενα Βενιζέλου – Αλεξάνδρα», ο οποίος, παραβιάζοντας τους κανονισμούς, νοσηλεύτηκε, με άλλο όνομα, στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου που ο ίδιος διοικεί, καταλαμβάνοντας τρεις πολυτελείς σουίτες και χρησιμοποιώντας αποκλειστικά για τις ανάγκες του πέντε νοσηλεύτριες του μαιευτηρίου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News», που δημοσιεύει και το πόρισμα από τη σχετική ΕΔΕ, ο διοικητής δεν απευθύνθηκε για το πρόβλημα υγείας του σε κάποιο άλλο νοσοκομείο, αλλά εισήχθη στα κρυφά στη VIP πτέρυγα του «Έλενα Βενιζέλου – Αλεξάνδρα», παραβιάζοντας τη νομοθεσία που δεν επιτρέπει τη νοσηλεία σε άνδρες, παρά μόνο σε εγκύους, λεχώνες και νεογνά!

Εκτός από την… εγκυμοσύνη του, ο διοικητής, έκανε ακόμα ένα «θαύμα», αφού υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις με το όνομα μιας γυναίκας ιατρού, ενώ το κόστος τους, ύψους 1.608,10 ευρώ, πληρώθηκε από τον ίδιο.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ, το οποίο ο κ. Ρακιντζής έστειλε στον υπουργό Υγείας, ασκήθηκαν πειθαρχικές διώξεις σε τρεις γιατρούς και, πλέον, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κάνει έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες.

Μετά τη νοσηλεία του, ο διοικητής επέστρεψε στα καθήκοντά του, στα οποία παραμένει ακόμα και μετά την αποκάλυψη της «εγκυμοσύνης» του…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook