Ένας 69χρονος οδηγός μικρού φορτηγού έχασε την ζωή του και τραυματίστηκε η 56χρονη συνεπιβάτισσά του, σε σύγκρουση του φορτηγού με διερχόμενο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας στην Κόρινθο.

Συγκεκριμένα, στον κόμβο Κ-1, επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών, κοντά στο σημείο εξόδου για την νέα εθνική οδό Κορίνθου – Τρίπολης, νωρίς το μεσημέρι, συγκρούστηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας γεμάτο επιβάτες, πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. φορτηγάκι τύπου κλούβας.

Από την σφοδρή σύγκρουση χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική υπηρεσία Κορίνθου για να απεγκλωβίσει τους επιβαίνοντες στο φορτηγάκι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου λίγο μετά ο 69χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ νοσηλεύεται η 56χρονη.

Κανείς από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν τραυματίστηκε και οι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κορίνθου και συνέχισαν το ταξίδι τους για τη Σπάρτη.

Ο οδηγός του λεωφορείου σοκαρισμένος σε δηλώσεις του, είπε ότι, το τροχαίο προκλήθηκε λόγω αναστροφής που επιχείρησε να κάνει επί της παλαιάς εθνικής οδού το φορτηγάκι.

Τα αίτια ερευνώνται από την τροχαία που ενεργεί προανάκριση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook