Ο συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου στο Ρέθυμνο Cretan Kings, Σταύρος Μυκονιάτης, και ο Χάρης Γιαννόπουλος έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν για τη σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής:

Ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, μίλησε στο rethymnobc.gr για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως το ζητούμενο είναι η βελτίωση και η καλή «εικόνα». «Σαφώς παίζουμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έχει τεράστια αξία σαν ομάδα και ποιότητα παικτών. Για μας το ζητούμενο είναι να έχουμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα ειδικά μέσα στο γήπεδο μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Προερχόμαστε από μία ήττα που η εικόνα μας δεν ήταν όπως θα θέλαμε. Αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Σκοπός μας είναι να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Θέλουμε να βγάλουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Ο κόσμος θέλουμε να μας στηρίξει για ακόμα μία φορά και να χαρεί το παιχνίδι».

Από την πλευρά των παικτών μας μίλησε ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ενέργεια και στην δύναμη που πρέπει να επιδείξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ επεσήμανε πως σημαντικό ρόλο θα παίξει η αμυντική λειτουργία της ομάδας. «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο η ομάδα δεν έχει άγχος. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Παίζουμε εντός. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς μετά από ένα κακό παιχνίδι είναι να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να είμαστε πιο δυνατοί στην άμυνα. Πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην αμυντική λειτουργία και ειδικά στο πικ εν ρολ. Από κει και πέρα πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε όσο περισσότερο γίνεται  και να ευχαριστηθούμε το ματς, ενώ θα κάνουμε ότι μπορούμε απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι η πρώτη φορά που τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα. «Ήταν η καλύτερη μου χρονιά από άποψη ομαδικής απόδοσης. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τεράστιους παίκτες και να δω πως λειτουργεί ένας μεγάλος σύλλογος. Μόνο κερδισμένος έχω να πω ότι βγήκα και πολύ δυνατότερος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook