Ο Μιχάλης Γιαννίτσης σημείωσε το γκολ του Κισσαμικού στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, το οποίο ήταν και το πέμπτο συνολικά στην καριέρα του σε εθνικές κατηγορίες.

Μετά το τέλος του αγώνα ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός δήλωσε τα εξής:

«Βλέποντας τις καιρικές συνθήκες και το γήπεδο πριν αρχίσει το παιχνίδι ξέραμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζαμε. Πάλι καλά που δεν χτύπησε κανένας ποδοσφαιριστής. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με το τρίποντο της νίκης, αλλά δεχθήκαμε την ισοφάριση. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, όπου μας περιμένει δύσκολη συνέχεια, λόγω και του Κυπέλλου».

Από την πλευρά του Αχαρναϊκού μίλησε ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος που δήλωσε τα εξής:

«Θεωρώ πως έγινε ένα καλό παιχνίδι, με τέτοιες καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολο το παιχνίδι δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο απ’ ό,τι έγινε. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που δεν χτύπησε κανένας ποδοσφαιριστής θεωρώ ότι είναι επιτυχία, μετά από τέτοιες καιρικές συνθήκες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ρέφερι του αγώνα που ανταπεξήλθε πλήρως στο παιχνίδι και στις καιρικές συνθήκες, συγχαρητήρια και στον Κισσαμικό και πάνω απ’ όλα στην ομάδα μας που για άλλο ένα παιχνίδι προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι θετικό και το πήραμε στο τέλος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook