Πολύ σημαντικούς για τη συνέχεια χαρακτήρισε τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε ο Πλατανιάς στο Αγρίνιο ο Δημήτρης Σωτηρίου, ο οποίος υπερασπίστηκε ξανά την εστία.

Η τοποθέτησή του για το παιχνίδι: «Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για την προσπάθεια που κάνουμε και έχουμε μπροστά μας. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη! Προσθέσαμε τρεις βαθμούς στο τσεπάκι μας σε μια πολύ δύσκολη έδρα που παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου χάνουν εδώ μέσα βαθμούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το προπονητικό τιμ, στους συμπαίκτες μου, τη νίκη αυτή την αφιερώνω στην οικογένειά μου. Θεωρώ ότι για ένα ακόμα παιχνίδι κάναμε κατάθεση ψυχής. Είχαμε πάθος σε όλο το παιχνίδι και δείξαμε σε μεγάλα διαστήματα ότι το θέλαμε περισσότερο. Είχαμε πει βέβαια να προσέξουμε στις αρχές των δύο ημιχρόνων γιατί ο Παναιτωλικός ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, παρόλα αυτά δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ στο β’ ημίχρονο, από εκεί και πέρα όμως καταφέραμε να βάλουμε το 2ο γκολ και να διαχειριστούμε πολύ σωστά το παιχνίδι».

Για το αν φοβήθηκε καθόλου μετά την ισοφάριση: «Όχι δεν φοβήθηκα. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και την ομάδα και αυτό το δείχνουμε όλα τα παιδιά μες στο γήπεδο, άλλωστε για τρίτο σερί παιχνίδι μένουμε αήττητοι. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή βάση αυτή για να “χτίσουμε” παραπάνω πράγματα».

Για το μήνυμα της αγωνιστικής που είναι κατά της βίας στα γήπεδα: «Είναι μια πάρα πολύ σημαντική πρωτοβουλία και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ και τη Super League. Το μήνυμα από την πλευρά μου είναι ότι θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, χωρίς βία, χωρίς επεισόδια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο προσφέρει θέαμα, προσφέρει έργο στην κοινωνία και θα ήθελα όσο το δυνατόν καθόλου βία στα γήπεδα». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook