Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, για την εικόνα που είχαν στο παιχνίδι και για τη σημαντική νίκη που πήραν κόντρα στον Αγρ. Αστέρα, μοίρασε ο Θωμάς Γράφας.

Ο προπονητής του Α.Ο. Χανιά σημείωσε ότι η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει εκτός από μία πολύ καλή ομάδα και το ίδιο της το άγχος.

Η τοποθέτησή του για το παιχνίδι: «Είχαμε ένα παιχνίδι στο οποίο για εμάς η νίκη αποτελούσε μονόδρομο, γιατί ερχόμασταν από ένα ατυχές αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που κατά την άποψή μου είναι πάρα πολύ καλή, είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο και το έργο μας ξέραμε ότι μόνο εύκολο δεν θα ήταν. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εικόνα που παρουσιάσανε στο παιχνίδι αυτό, για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον αντίπαλο, για τη διαχείριση του αποτελέσματος, γιατί η πίεση και σε αυτούς είναι πάρα πολύ μεγάλη. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και τη δουλειά μας, είμαστε μία καινούρια ομάδα και προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε και να παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο. Είναι ακόμα πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε, σκύβουμε τα κεφάλια, δουλεύουμε, αυτό το παιχνίδι για εμάς τελείωσε και βέβαια έχει σημασία η νίκη μας γιατί όταν την πετυχαίνεις απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Αγροτικός Αστέρας έχει ιδιαίτερη σημασία. Και πάλι να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Εύχομαι στον κόουτς και στον Αγροτικό Αστέρα ό,τι καλύτερο».

Για το ότι δόθηκε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και για το τι να περιμένουμε στη συνέχεια από τον ΑΟΧ: «Εμείς κοιτάμε να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι, από εβδομάδα σε εβδομάδα, από μέρα σε μέρα. Το προηγούμενο παιχνίδι με τον Κισσαμικό ήταν ένα αποτέλεσμα τελείως ατυχές και το είδατε. Είναι αυτό που λέμε καμιά φορά έγινε ο νόμος του ποδοσφαίρου, ο νόμος της μπάλας, όμως κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι και με τον Κισσαμικό παρότι χάσαμε και σήμερα είχαμε καλή εικόνα και μπορώ να σας πω ότι με τον Κισσαμικό είχαμε ακόμα καλύτερη εικόνα από τη σημερινή. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλο αντίπαλο κι είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το ίδιο μας το άγχος, που έχει αυτή η ομάδα, γι’ αυτό σας είπα και πριν ότι είναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη. Ως προς την ομάδα τη δική μας σας έχω πει εξ αρχής ότι κάθε μέρα θα βελτιωνόμαστε. Ξέρουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε τι θέλουμε και κοιτάμε να το αντιμετωπίζουμε. Να μην ξεχάσω να σταθώ και στην παρουσία του κόσμου, που έσπρωξε την ομάδα και μας βοήθησε και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να γίνεται κάθε εβδομάδα στην έδρα μας».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook