Ανήμερα της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου ορίστηκε να γίνει το ματς του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων με τον Φάρο Κερατσινίου που είχε αναβληθεί την Κυριακή.

Η αναμέτρηση της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισσού θα ξεκινήσει στις 14:30.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ:

Ορίστηκε το παιχνίδι που είχε αναβληθεί την Κυριακή (25/10) για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου για την 3η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη, στις 2.30 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισσού, επομένως θα κλείσει άμεσα η εκκρεμότητα που προέκυψε στο πρόγραμμα λόγω της αδυναμίας της ομάδας του Φάρου να καταφθάσει στα Χανιά εξαιτίας του απαγορευτικού απόπλου των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά λόγω της κακοκαιρίας.

Ο ΟΑΧ

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για τον ΟΑΧ, αυτή συνεχίζεται και ουσιαστικά το πρόγραμμα… αναδιαμορφώθηκε μετά την αρχική ματαίωση του αγώνα. Ο Λευτέρης Θεοδωράκης συνεχίζει να προπονεί τις παίκτριές του, με σκοπό να παρουσιαστούν πανέτοιμες για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Πρεμιέρα με νίκη για τις Νεανίδες

Με το… δεξί ξεκίνησαν στο παγκρήτιο πρωτάθλημα Νεανίδων τα κορίτσια της Φρόσως Δημητρουλάκη, που νίκησαν με 47-40 τον Πλατανιά (φωτ). 

Η ενημέρωση του ΟΑΧ για το παιχνίδι:

Πρεμιέρα για το παγκρήτιο πρωτάθλημα Νεανίδων στο μπάσκετ δόθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, με τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων να υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισσού τον Πλατανιά.

Η ομάδα της Φρόσως Δημητρουλάκη γνώρισε την ήττα με το τελικό 47-40, με τον Πλατανιά να παρουσιάζεται από το ξεκίνημα του αγώνα πιο εύστοχος και να συντηρεί μέχρι το τέλος την υπέρ του διαφορά.

Τα 10λεπτα: 5-14, 13-23 (ημιχρ.), 21-36, 40-47 (τελικό).

Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ: Πρασιανάκη 4, Σκουμπάκη, Σκορδυλάκη 7(2), Δερμιτζάκη, Βασιλογιαννάκη 6, Ρουμελιώτη 2, Αρβελάκη 4, Ζουμαδάκη 7, Παπαδοκοκολάκη 8, Χατζάκη, Δρικάκη, Μαθιουδάκη 2

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σταματάκη 2, Γουμενάκη Αννα 4, Καρδαμάκη 22, Γουμενάκη Μαρία 2, Περογιάννη 3, Φιωτοδημητράκη, Καρδαμάκη 5, Στυλιανάκη 9.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook