Εντοπίστηκαν, σήμερα το πρωί, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, είκοσι εννέα (29) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση, της κατοχής – διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών και στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εξερεύνησης, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών σε συνεργασία με τo Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού, σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, είκοσι εννέα (29) δενδρύλλια κάνναβης, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως 2,00 μ., τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ενεργούνται έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η προανάκριση, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook