Σαν καινούριο έκαναν το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου οι minoistas. Οι εθελοντές που φροντίζουν την πόλη του Ηρακλείου και κάνουν ό,τι μπορούν για τον ευπρεπισμό της, “πήραν στα χέρια τους” αυτή τη φορά το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου.

Οι ίδιοι ανήρτησαν φωτογραφίες από τη σημερινή τους δράση καθώς και το μήνυμά τους:

Από τη σημερινή δράση με το βάψιμο της εξωτερικής όψης του Δικαστικού Μεγάρου κάτω από όχι και τις καλύτερες καιρικές συνθήκες. Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές όλων των ομάδων που δεν φοβήθηκαν το ψιλόβροχο και βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα το σημερινό μας εγχείρημα. Ας ελπίσουμε μόνο να μείνει για αρκετό διάστημα καθαρό από το μένος του κομματικού και οπαδικού φανατισμού.

Επόμενη δράση των Minoistas θα είναι ο καθαρισμός του κέντρου της πόλης από κάθε λογής αφίσες. Η δράση αυτή δεν γίνεται για να μας πείτε μπράβο που καθαρίζουμε αλλά για να ευαισθητοποιήσουμε όλους όσους εμπλέκονται για το σημερινό χάλι που βρίσκεται η πόλη μας. Νόμοι υπάρχουν. Ας τους εφαρμόσουν οι έχοντες την ευθύνη αλλιώς είναι ίδιοι και όμοιοι με τους προηγούμενους.

Προτάσεις έχουν κατατεθεί δημοσίως από την ομάδα μας χωρίς όμως την αναμενόμενη ανταπόκριση. Ελπίζουμε η τωρινή Δημοτική Αρχή να μην μείνει μόνο στις υποσχέσεις και να μην φοβηθεί τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από το μεγάλο θέμα της παράνομης αφισοκόλλησης. Ραντεβού την άλλη Κυριακή με τις σπάτουλες και τις σακούλες σας.

Συνεχίστε παιδιά την καλή δουλειά δίνοντας το παράδειγμα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook