Ακόμα ένα βήμα για την είσοδό τους στον όμιλο τίτλου της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χανίων πραγματοποίησαν ο Άρης Βουκολιών, η Δόξα Παχιανών και ο Ίκαρος Μουρνιών.

Η ομάδα του Χρήστου Παπαδογιάννη σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι επικράτησε με σκορ 4-2 του Τιτάνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-0 με γκολ των Τερεζάκη (15’), Θ. Πολένα (25’), Γ. Περράκη (40’) και Σουχλάκη (60’), για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ των Β. Ορφανουδάκη, Κουτσουπάκη στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε στον Ναύσταθμο η Δόξα, νικώντας με 2-1 την Ασπίδα. Στο 15’ ο Αντ. Μαρκουλάκης από φάουλ του Ζιντιρίδη πέτυχε το 0-1, για να ισοφαρίσει η Ασπίδα στο 65’ με τον Ανδρέου. Τη νίκη στους φιλοξενούμενους χάρισε στο 75’ ο Αντ. Περράκης, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Από το 72’ οι γηπεδούχοι είχαν χάσει με δεύτερη κίτρινη τον Μαυρίκη, ενώ μετά τη λήξη αποβλήθηκε ο Μεσαρχάκης.

Νίκη που του δίνει προβάδισμα για την πρώτη πεντάδα πέτυχε κόντρα στον Απόλλωνα ο Ίκαρος με 2-0. Στο 30’ ο Μεγαλακάκης και στο 84’ ο Χαμζάι πέτυχαν τα γκολ της ομάδας του Παντελή Μαυρεδάκη.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook