Τα παράλογα του κράτους και του οικονομικού επιτελείου καυτηριάζει ένας ηλικιωμένος από τη Δάφνη του δήμου Ήλιδας. Ο κ. Βασίλης Προκόπης βρέθηκε προ εκπλήξεως με την 92χρονη σύζυγό του Αγγελική, όταν αντίκρισαν το ποσό του ΕΝΦΙΑ που καλείται να πληρώσει η 92χρονη.

Σύμφωνα με το σχετικό έντυπο, η 92χρονη καλείται να καταβάλει το «εξωφρενικό» ποσό του 1,40 ευρώ! Το ποσό είναι αστείο και αυτό είναι που έχει εξοργίσει το ζευγάρι των ηλικιωμένων, αφού περισσότερα είναι τα χρήματα που θα αναγκαστούν να ξοδέψουν για να μεταβούν στην τράπεζα ή τα ΕΛΤΑ της Αμαλιάδας για να πληρώσουν το σχετικό φόρο και συν τοις άλλοις αυτό που σκέφτονται πιο πολύ είναι η ταλαιπωρία από την αναμονή στην ουρά.

«Θα έπρεπε να ντρέπονται, αυτό δεν είναι κράτος. Είναι αδιανόητο να καλούν μία γυναίκα 92 ετών να πληρώσει 1,40  ευρώ. Αυτά περιμένει το κράτος για να ορθοποδήσει, έτσι θα βγούμε από την κρίση; Από τη μία μας κόβουν τις συντάξεις και από την άλλη προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι από τους χαμηλοσυνταξιούχους. Για να μετακινηθούμε στην Αμαλιάδα για να εξοφλήσουμε τον ΕΝΦΙΑ θέλουμε πολύ περισσότερα χρήματα. Και από την άλλη, θέλουν να βάλουν μία γυναίκα 92 χρονών να περιμένει στην ουρά; Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά» ξεσπά ο κ. Προκόπης, ο οποίος για του λόγου το αληθές παρουσιάζει και το έντυπο με τον ΕΝΦΙΑ που καλείται να πληρώσει η γυναίκα του.

Τώρα, τι θα γίνει εάν δεν πληρωθεί, αυτό πρέπει να το πουν οι αρμόδιοι…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook