Ένας… αγνώριστος Α.Ο. Χανιά έκανε την εμφάνισή του στο Δημοτικό Στάδιο “Γρ. Λαμπράκης” χάνοντας με… κάτω τα χέρια από την Καλλιθέα (2-0), για την 6η αγωνιστική.

Στον εξαιρετικό – μετά την πρόσφατη ανακατασκευή του γηπέδου – νέο χλοοτάπητα οι γηπεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις του από το ξεκίνημα… πολιορκώντας την εστία του Μπλάζιτς. Μόλις στο 8’ ο Μπέλης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους και ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε το 2-0 στο 37’.

Η εικόνα του ΑΟΧ ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το δοκάρι στο 60’ στέρησε το γκολ στον Μασάδο και το δικαίωμα στην ομάδα του Θωμά Γράφα να ξαναμπεί στη διεκδίκηση ενός αποτελέσματος. Η αποβολή του Πίκολο στο 67’ άλλαξε μόνο την αριθμητική ισορροπία στην αναμέτρηση, αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον “παίκτη παραπάνω” ο ΑΟΧ.

Οι φάσεις του αγώνα
3’ Σουτ του Φράγκου αποκρούει ο Μπλάζιτς.
8’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Λεβέντη κεφαλιά του Μπέλη στα δίχτυα (1-0).
18’ Σουτ του Μπέλη από πλάγια θέση άουτ.
24’ Σέντρα του Λουκάνοβιτς, σουτ του Μπέλη μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Μπλάζιτς.
28’ Σουτ του Μπέλη μπλοκάρει ο Μπλάζιτς.
37’ ΓΚΟΛ: Πάσα του Λουκάνοβιτς στον Αρναρέλλη, που κάνει τη σέντρα για τον Μπέλη, που πλασάρει από κοντά για το 2-0.
53’ Σουτ του Λουκάνοβιτς από πλάγια θέση αποκρούει ο Μπλάζιτς.
60’ ΔΟΚΑΡΙ: Ο Μασάδο εκτελεί το φάουλ η μπάλα προσκρούει στο εσωτερικό μέρος του δοκαριού και στη συνέχεια Γκέσιος, Μπριλάκης και Τσούτσης σε κενή εστία δεν μπορούν να σκοράρουν, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, μετά την ασυνεννοησία τους!
71′ Φάουλ του Τζάκσον διώχνει δύσκολα ο Μπλάζιτς.
84′ Σουτ του Μασάδο άουτ.

Διαιτητής: Κουλούδης (Λέσβου)
Βοηθοί: Χουλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας) – Γκοτσόπουλος (Αχαΐας)
4ος διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Δεινόπαπας (29’), Μασάδο (32’), Πίκολο (58’), Πίκολο (67’), Σάντερσον (71’), Μπριλάκης (72’), Παγώνης (75’), Καρτσαμπάς (80’), 
Κόκκινη κάρτα: Πίκολο (67’)

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Τσώνης, Πίκολο, Τζάκσον, Ρουσάκης, Τεγούσης, Φράγκος (87’ Κ. Παγώνης), Μπέλης (63’ Σταύρου), Αρναρέλλης (69’ Μουχτάρης), Λουκάνοβιτς.

Α.Ο. Χανιά (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Τ. Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Χατζηλιάδης, Ηρακλής (19’ Ν. Νύκταρης), Σάντερσον, Μασάδο, Σαϊνέ (58’ Λίτα), Δεινόπαπας (46’ Τσούτσης), Γκέσιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook