Οι Παίδες της Ε.Π.Σ. Χανίων, με πρωταγωνιστή τον Κελαϊδή και “φύλακα-άγγελο” της εστίας τους τον Τζολάκη, έκαναν το “2 στα 2” απέναντι στο Ηράκλειο, με σκορ 2-1.

Στους Νέους το Ηράκλειο με… οδηγό τον Κουτεντάκη (3 γκολ, 1 “ασίστ”) δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στα Χανιά παίρνοντας την ευρεία νίκη με 4-0 στη Μοναχή Ελιά.

Οι Παίδες

Με εξαιρετικά γκολ από τον Κελαϊδή (45’ και 65’) οι Παίδες των Χανίων πήραν την πολύτιμη νίκη απέναντι στο Ηράκλειο, που μείωσε στο 76’ με τον Μαμουλάκη. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, με τον Τζολάκη να “κατεβάζει ρολά” και τον Αλιφιεράκη να σώζει μία φορά την μπάλα στη γραμμή.

Το “φιλμ” του αγώνα
11′ Πάσα Κουτεντάκη πλασέ Μαμουλάκη ο Τζολάκης αποκρούει με τα πόδια.
14′ Σουτ του Μπέρκη μπλόκαρε ο Τζολάκης.
22′ Ο Μαλαμάς πάσαρε στον Κελαϊδή, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Ζαχαριουδάκης.
23′ Μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Από κόρνερ του Κελαϊδή ο Φραγγεδάκης σε κενή εστία στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ.
30′ Οι ίδιοι πρωταγωνιστές με την προηγούμενη φάση και η ίδια κατάληξη. Ο Κελαϊδής εκτελεί το κόρνερ και ο Φραγγεδάκης με κεφαλιά εξ επαφής να στέλνει την μπάλα άουτ.
32′ Ο Τζολάκης απέκρουσε το πλασέ του Μαμουλάκη.
35′ Σουτ του Μανιουδάκη στο οριζόντιο δοκάρι.
45′ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μαλαμά και πάσα στον Κελαϊδή που με εκπληκτικό σουτ ανοίγει το σκορ (1-0).
54′ Σουτ του Μαμουλάκη απέκρουσε ο Τζολάκης.
55′ Σουτ του Μαμουλάκη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Τζολάκης.
58′ Ο Μαμουλάκης γυρίζει την μπάλα στον Μπέρκη το πλασέ του οποίου διώχνει στη γραμμή ο Αλιφιεράκης.
65′ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κελαϊδή και 2-0.
67′ Γύρισμα του Μαμουλάκη στον Λίλο που πλασάρει άουτ από κοντά.
76′ ΓΚΟΛ: Ο Μαμουλάκης με πλασέ μειώνει σε 2-1.
78′ Σέντρα του Κελαϊδή ωραία προσπάθεια και σουτ του Κουκάκη μέσα από την περιοχή άουτ.

Διαιτητής: Γιουματζίδης
Βοηθοί: Λογαρίδης-Καντανολέων

Χανιά (Νίκος Βοζινάκης): Τζολάκης, Αλιφιεράκης, Μαλιχούτης, Ι. του Εμμ. Φασαράκης, Κούτας, Φραγγεδάκης, Κουκάκης (80+2′ Π.-Ε. Πολυχρονάκης), Μαλαμάς, Δρικάκης (75′ Νταγκουνάκης), Χρ.-Λ. Πολυχρονάκης (80+2′ Κοντός), Κελαϊδής.

Ηράκλειο (Γιάννης Μπασκάκης): Ζαχαριουδάκης, Σαβουιδάκης, Χατζηδάκης, Βλασάι, Μανιουδάκης, Τσαμπουράκης (47′ Φαϊτάκης), Τσεσμελής, Μπέρκης, Λίλος (75′ Μαυρογιαννάκης), Κουτεντάκης (65′ Γκίκα), Μαμουλάκης.

Οι Νέοι

Από νωρίς οι Νέοι του Ηρακλείου (που φέτος είναι πιο ισχυροί αφού έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα παιδιά που μέχρι πέρσι ήταν στις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ) έδειξαν την ανωτερότητά τους και με… οδηγό τον Κουτεντάκη έφτασαν σε μία εύκολη νίκη με 4-0.

Στο 3’ ο Ανδρεαδάκης εξουδετέρωσε το σουτ του Αζίζι, αλλά ένα λεπτό μετά δεν μπόρεσε να απομακρύνει το σουτ του Κουτεντάκη, που με δεύτερη προσπάθεια σκόραρε για το 0-1. Ο ίδιος παίκτης στο 27’ έδωσε πάσα “πάρε-βάλε” στον Αζίζι, που έκανε το 0-2. Στα δύο πρώτα γκολ υπήρξαν διαμαρτυρίες για οφσάιντ από πλευράς Χανίων.

Στο 42’ ο Κουτεντάκης εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα με σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, για να ολοκληρώσει το προσωπικό του… σόου με πλασέ στο 77’.

Διαιτητής: Κασσελάκης
Βοηθοί: Λογαρίδης-Καντανολέων

Χανιά (Νίκος Βοζινάκης): Ανδρεαδάκης, Μάντζιος, Γραμόζης, Ματζοράκης, Διγενάκης, Ανωμεριανάκης, Γιαπιντζάκης, Μαλανδράκης (53′ Βέρδος), Ζουμαδάκης (30′ Γιουσέφ), Χατζημαρινάκης (30′ Παγωνάκης), Καλυκάκης.

Ηράκλειο (Δημήτρης Τριβιζαδάκης): Βαρδάκης, Χρονάκης (73′ Λαγουδάκης), Μαυροειδής, Λέλεκας, Πλαϊτάκης, Σταυρακάκης, Νοικοκυράκης, Μαυροματίδης (63′ Κουράκης), Κουτεντάκης, Κομνηνός, Αζίζι (79′ Νικολόσκι).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook