Οι Duran Duran αναγκάζονται να αναβάλλουν την περιοδεία τους σε όλη την Ευρώπη και ακυρώνουν από σήμερα όλες τις καλοκαιρινές τους συναυλίες σύμφωνα με ανακοίνωση του συγκροτήματος . Έτσι, όσον αφορά το ελληνικό κοινό , δεν θα πραγματοποιηθεί και η πολυαναμενόμενη συναυλία τους στην Θεσσαλονίκη, στις 26 Ιουλίου.

Το συγκρότημα αποφάσισε να αναβάλλει την περιοδεία του, επειδή -όπως ανακοινώθηκε- δεν θα ήταν δίκαιο για τους θαυμαστές της μπάντας να βρεθούν σε συναυλίες στις οποίες θα απουσίαζε ο Simon le Bon, που είναι η «φωνή» των Duran Duran.

Ο λόγος που οδήγησε το συγκρότημα στο να πάρει αυτήν την απόφαση, είναι σοβαρά προβλήματα στην φωνή του τραγουδιστή του γκρουπ, Simon Le Bon, ο οποίος οφείλει να ακολουθήσει συγκεκριμένη αγωγή για ένα σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να είναι και πάλι δυνατός και απολύτως υγιής ώστε να συνεχίσουν την περιοδεία τους.

Με βάση την ανακοίνωση που έστειλε το συγκρότημα, θα ανακοινώσουν σύντομα νέες ημερομηνίες και θα δώσουν ένα πλήρες πρόγραμμα για να αποζημιώσουν τους αναρίθμητους fan τους σε όλες τις πόλεις – σταθμούς της αρχικά προγραμματισμένης περιοδείας τους.

«Ελπίζουμε σε επαναπρογραμματισμό όσο το δυνατόν περισσότερων ημερών και συνιστούμε στους φαν να κρατήσουν τα εισιτήρια τους τα οποία θα είναι έγκυρα και στις νέες ημερομηνίες. Πληροφορίες θα ανακοινωθούν άμεσα μόλις το συγκρότημα διασφαλίσει του χώρους των νέων ημερομηνιών στο www.duranduran.com, καθώς και στις ιστοσελίδες των τοπικών διοργανωτών».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook