Με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί του, κόντρα στο φαβορί της κατηγορίας, ΑΕΛ, θα παραταχθεί ο Κισσαμικός στο Δ.Α.Κ. Γάλλου, σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννίτση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού του Κισσαμικού: «Ξέρουμε ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα φέτος. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα βάλουμε τα δυνατά μας».

Για το γεγονός ότι η άμυνα δείχνει να είναι το “όπλο” του Κισσαμικού μέχρι τώρα: «Είναι συνολική προσπάθεια και οφείλεται σε όλη την ομάδα 100%. Πιστεύω ότι είμαστε προσηλωμένοι όλοι όσον αφορά την αμυντική τακτική πολύ σωστά, ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή και μας έχει “βγει” μέχρι τώρα».

Για το αν παίξει ρόλο η έδρα (παρόλο που δεν παίζει στη φυσική του έδρα ο Κισσαμικός) και για το γεγονός ότι η Λάρισα εκτός έδρας δεν δείχνει το ίδιο πρόσωπο με τα εντός έδρας παιχνίδια της: «Ξεκάθαρα ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε η μοναδική ομάδα που θα είναι αήττητη στο πρωτάθλημα. Παρόλο που δεν παίζουμε στη φυσική μας έδρα έχουμε ένα μικρό αβαντάζ, αλλά από εκεί και πέρα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook