Απειλούσε τα παιδιά να μην μιλήσουν ενώ τους έδινε και χαρτζιλίκι – Η δράση του ξεκίνησε το 2011 και σταμάτησε πριν από μόλις ένα μήνα, όταν μια μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού εξομολογήθηκε στη μητέρα της τι συνέβαινε

Για τέσσερα χρόνια δρούσε ανενόχλητος πάνω στα ανήλικα κορίτσια του δημοτικού σχολείου, ο δάσκαλος-τέρας! Όλα αποκαλύφθηκαν μόλις πριν από ένα μήνα όταν μια δεκάχρονη μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού, εξομολογήθηκε στους γονείς της πως ο αδίστακτος άντρας την φώναξε στη βιβλιοθήκη του σχολείου, την άγγιξε και την έβαλε να τον αγγίξει και αυτή! 

Από εκεί και μετά άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων, που έδειξε πως ο 51χρονος δάσκαλος, χωρίς φόβο, ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια από το 2011. Μέχρι στιγμής ακόμα εννιά κοριτσάκια ηλικίας σήμερα από 10 έως 13 ετών αποκάλυψαν πως είχαν πέσει θύματα του ίδιου δασκάλου, που τα οδηγούσε σε απόμερα σημεία του σχολείου, όπως η βιβλιοθήκη ή άδειες αίθουσες. 

Το δέλεαρ, για να υποκύψουν τα αθώα πλάσματα, ήταν χρηματικό, του ποσού 1 έως 3 ευρώ, όμως στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, όταν τα παιδιά αρνούνταν ή αντιστεκόντουσαν, τα φόβιζε και τα απειλούσε με ατάκες του τύπου «μην το πεις σε κανέναν γιατί θα πάθεις κακό», «αυτό που κάναμε είναι ωραίο αλλά άμα το μάθει κανείς θα πάθουμε κακό» κτλ.

Μέχρι στιγμής, από την έρευνα της αστυνομίας στο σχολείο έχουν εξακριβωθεί δέκα περιπτώσεις κοριτσιών οι οποίες έπεσαν θύματα των άρρωστων ορέξεων του 51χρονου δασκάλου.

Πώς αποκαλύφθηκε το μυστικό του σχολείου 

Πριν από ενάμιση μήνα ένα κοριτσάκι της πέμπτης τάξης του δημοτικού, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει, μην αντέχοντας άλλο τις τύψεις που ένιωθε για τις πράξεις του δασκάλου-τέρατος. Έτσι ένα μεσημέρι μετά το σχολείο, το κοριτσάκι δεν άντεξε και άνοιξε την καρδούλα του στην μητέρα του, αποκαλύπτοντάς της πως ο δάσκαλος της την βάζει να κάνει κακές πράξεις και ότι την ακουμπάει.

Η μητέρα χωρίς δεύτερη σκέψη πήγε κατευθείαν στο τμήμα ανηλίκων της περιοχής της και κατήγγειλε το γεγονός.  

Από κει και πέρα η υπηρεσία κινητοποιήθηκε και ειδοποίησε τον εισαγγελέα ο οποίος και έκδωσε το ένταλμα σύλληψης του 51χρονου.

Ο εκπαιδευτικός, 51 ετών και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών παντρεμένος με μια δασκάλα επίσης στο ίδιο σχολείο, βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών», «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας», «κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια», «ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής» και «απειλής».

Ο 51χρονος πήρε εκ νέου αναβολή και θα απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Παρασκευή. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook