Ένα άκρως διασκεδαστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών ενός ερασιτεχνικού αγώνα όταν συνειδητοποιούν ότι ο μικρόσωμος παίκτης που τους είχε «βάλει τα γυαλιά» μέσα στο γήπεδο είναι στην πραγματικότητα… γυναίκα.

Η Μπρέντα Περέζ, μία 21χρονη επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Ισπανία συμφώνησε να συμμετέχει σε ένα «κοινωνικό πείραμα» για λογαριασμό της εκπομπής Ε! Hormiguero και να υποβληθεί σε πολύωρο μακιγιάζ ώστε να μεταμορφωθεί σε νεαρό άνδρα.

Με τη βοήθεια μίας μάσκας φτιαγμένης από λατέξ, ενός ψεύτικου μουσιού και μίας περούκας, η μελαχροινή Μπρέντα έγινε ο «Ντάνι Περέζ» και μπήκε ως αναπληρωματικός παίκτης στο γήπεδο, όπου μόνο δύο άτομα – ο προπονητής της ομάδας της και ο διαιτητής – γνώριζαν την αληθινή της ταυτότητα.

Σύντομα είχε αφήσει τους πάντες άφωνους με τις ικανότητές της, με αποτέλεσμα ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας να δείχνει εξαιρετικά ανήσυχος και να φωνάζει αδιάκοπα στους παίκτες του να «προσέχουν το νούμερο οχτώ» (ο αριθμός  της φανέλας της).

Ωστόσο, η πιο διασκεδαστική στιγμή του βίντεο, που δημιουργήθηκε για να καταρρίψει τους μύθους για το γυναικείο ποδόσφαιρο, είναι όταν η Μπρέντα αφαιρεί την περούκα και το μακιγιάζ της την ώρα που ετοιμάζεται να χτυπήσει ένα φάουλ. 

Τόσο οι δύο παίκτες πουν κάνουν τείχος μπροστά στο τέρμα όσο και οι θεατές στις κερκίδες την κοιτάζουν αποσβολωμένοι, μην μπορώντας να χωνέψουν ότι μία γυναίκα μπορεί να είναι τόσο καλή στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook