Με την περιοδεία του στο νομό Λασιθίου ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, την τριήμερη επίσκεψη του στην Κρήτη ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Νεάπολη, τον Άγιο Νικόλαο και το Τζερμιάδο του Οροπεδίου Λασιθίου όπου είχε επαφές και συναντήσεις με τοπικούς φορείς καθώς και κομματικά στελέχη.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του καταδίκασε για μια ακόμη φορά την επίθεση στο βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο. «Θα πρέπει να αναλογιστούν όλοι με πολλή μεγάλη προσοχή ποιοι είναι οι πραγματικοί αυτουργοί μιας κατάστασης η οποία έδωσε την ευκαιρία σε ακραία στοιχεία να εκδηλώνονται με τέτοιο βίαιο και απαράδεκτο τρόπο», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης. Ακόμη σημείωσε ότι «υπάρχουν πολλές ευθύνες όχι μόνο στον υπουργό Παιδείας, για την απαράδεκτη δήλωση την οποία έκανε, αλλά και σε όλους αυτούς που επί πολλά χρόνια λοιδορούσαν και πυροβολούσαν το πολιτικό σύστημα και τον κοινοβουλευτισμό».

Παράλληλα επιτέθηκε στην Κυβέρνηση αναφέροντας ότι «τα προβλήματα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου διογκώνονται σε τέτοιο βαθμό που η ίδια πια δεν μπορεί να διαχειρισθεί».

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι δεν κινδυνεύει η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι το Κόμμα θα βγει κερδισμένο από τις εσωκομματικές εκλογές, γιατί, όπως είπε, αυτές «είναι μια γιορτή Δημοκρατίας». Εξάλλου, ο υποψήφιος Πρόεδρος διευκρίνισε ότι όσο περισσότεροι ψηφίσουν τόσο πιο ισχυρή θα είναι η νομιμοποίηση του νέου αρχηγού της Ν.Δ. Έκανε δε έκκληση σε όλους τους φίλους του Κόμματος να πάνε να ψηφίσουν.

«Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τους φορείς της τοπικής κοινωνίας για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η επιχειρηματικότητα», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά από τις επαφές του στο Επιμελητήριο Λασιθίου. Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα το οποίο παραδοσιακά ήταν κοντά στην επιχειρηματικότητα. Πρέπει να ξαναβρεί να ξαναχτίσει δεσμούς με το υγιές κομμάτι του επιχειρείν στη χώρα μας και αυτό αποτελεί για μένα πρώτη πολιτική προτεραιότητα».

 

Αναφερόμενος δε στην Κρήτη είπε ότι είναι ένας τόπος με πολύ μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook