Με τα ίδια συναισθήματα, και ίσως με ακόμα μεγαλύτερη πίκρα, που είχε μετά το ματς στα Τρίκαλα εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, έπειτα κι από το 2-2 με την ΑΕΛ.

Η τοποθέτηση του προπονητή του Κισσαμικού για το παιχνίδι:

«Να ευχαριστήσω τον κόουτς της ΑΕΛ για τα καλά λόγια του για την ομάδα. Αν μας έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι θα ερχόμασταν ισοπαλία με την ομάδα της Λάρισας θα ήμασταν ικανοποιημένοι, αλλά ακόμα μία φορά στ’ αποδυτήρια τα δικά μας υπάρχουν κατεβασμένα κεφάλια γιατί χάσαμε μία πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε αυτή την πολύ καλή ομάδα, που νομίζω ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση, με πάρα πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», γιατί βρεθήκαμε ξανά σε παιχνίδι να προηγούμαστε 2-0 και να ισοφαριζόμαστε σε 2-2. Δεν ξέρω αν μας κυνηγάει το σύνδρομο της ισοπαλίας… Κι εμείς αήττητοι είμαστε, αλλά μόνο με τις ισοπαλίες δεν μπορείς να σωθείς. Σίγουρα ξεκινάς από μία πάρα πολύ καλή βάση, μπορείς να πας να διεκδικήσεις πράγματα μπροστά, αλλά όταν βρίσκεσαι μπροστά με δύο γκολ απαγορεύεται να μην κερδίζεις το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Έκαναν πολύ μεγάλη και καλή προσπάθεια, “στριμώξανε στα σχοινιά” τη Λάρισα, αλλά το παιχνίδι δεν τελειώνει στο 60’, που βάλαμε το δεύτερο γκολ. Θέλουμε περισσότερη πίστη στο ότι μπορούμε να παίρνουμε και νικηφόρα αποτελέσματα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Λάρισας και τους εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους κι από εκεί και πέρα στη δική μου ομάδα να πιστέψει λίγο παραπάνω ότι μπορεί να παίρνει και νίκες, γιατί έχουν τις δυνατότητες και τις ικανότητες τα παιδιά και το δείξανε και σήμερα, απέναντι σε αυτή την πολύ καλή ομάδα».

Για το αν παίζει ρόλο η απειρία στη διαχείριση του αποτελέσματος: «Δεν το θεωρώ θέμα απειρίας. Έχουμε έμπειρα παιδιά μέσα στην ομάδα και νομίζω ότι τα λάθη που κάναμε τα κάνανε έμπειρα παιδιά και δεχθήκαμε τα γκολ. Νομίζω ότι πιστέψαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι… Το παιχνίδι τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι το σημείο που πετύχαμε το δεύτερο γκολ και ξαφνικά από τη στιγμή που δεχόμαστε το πρώτο γκολ και μετά “σβήνουν” λίγο τα φώτα… Συνήθως αυτές τις στιγμές ο προπονητής φταίει που η ομάδα προηγείται με δύο γκολ και ισοφαρίζεται, άρα κι εγώ πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου σε αυτό το κομμάτι». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook