Ξυλοδαρμοί, παραμέληση και σεξουαλική κακοποίησης υπέστησαν οι τρεις κόρες μιας πόρνης που δικάζεται στο Πλίμουθ. Το ένα από τα κορίτσια στην ηλικία των 7 ετών προσπάθησε να κρεμαστεί για να γλυτώσει από το μαρτύριο που ζούσε.

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο η μητέρα της τη χτυπούσε με ζώνες, βούρτσες και την άφηνε νηστική επί μέρες μαζί με τις αδερφές της. Κάποιες φορές έτρωγαν γατοτροφή που έβρισκαν σε κονσέρβες στα ντουλάπια του σπιτιού.

Το μαρτύριο των κοριτσιών κράτησε 12 χρόνια και σύμφωνα με τις καταθέσεις κατά τη διάρκεια των επισκέψεων των πελατών στο σπίτι δεν έλειψαν και οι παρεκτροπές με θύματα τα μικρά κορίτσια.

Η μεσαία κόρη κατέθεσε ότι η μητέρα της την κλείδωνε επί μέρες στο δωμάτιό της, σε σημείο που πολλές φορές δεν ήξερε καν τι μέρα είναι. Σύμφωνα με όσα είπε το μόνο που της έδινε η μητέρα της ήταν ένας κουβάς για να τον χρησιμοποιεί για τουαλέτα. Κάποιες φορές επειδή δεν είχε ούτε νερό να πιεί αναγκαζόταν να πίνει τα ούρα της.

Η μία κόρη μάλιστα βιάστηκε από έναν από τους πελάτες. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν μία από τις κόρες βρήκε το θάρρος να καταθέσει στην αστυνομία τα όσα είχαν συμβεί οπότε και η υπόθεση οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook