Θερμή υποδοχή με μαντινάδες επιφύλαξαν οι πολίτες του Ρεθύμνου στον υποψήφιο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη.

«Εισπράττω μια πάρα πολύ θερμή υποδοχή από τον κόσμο. Επέστρεψα στις ρίζες μου, στο νησί μου, στον τόπο μου και χάρηκα πάρα πολύ που βρήκα παλιούς και νέους φίλους, οι οποίοι εκφράζουν έναν πολύ υγιή προβληματισμό για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης από το Ρέθυμνο. 

«Πιστεύω ότι έχω διαμορφώσει πια τις συνθήκες ώστε αυτή η υποψηφιότητα να περπατήσει πολύ καλά όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το μήνυμά μου είναι πολύ ξεκάθαρο. Θέλω να μετατρέψω τη Νέα Δημοκρατία από ένα συρρικνωμένο κόμμα μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος να ανανεώσω τη Νέα Δημοκρατία, να φέρω πίσω κόσμο που έχει φύγει και να μπορέσουμε να μιλήσουμε και πάλι στις παραγωγικές τάξεις», πρόσθεσε. 

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα ενότητας εξηγώντας ότι είναι φυσικό σε μια εκλογή να υπάρχουν υγιείς αντιπαραθέσεις ενώ επανέλαβε την ανάγκη για δημόσιο διάλογο. 

Οι πολίτες του Ρεθύμνου υποδέχθηκαν τον κ. Μητσοτάκη με μαντινάδες και χειροκροτήματα:

Όπως φοβάται η ελιά το τσίμπημα του δάκου
ετσα ο ΣΥΡΙΖΑ τη γλώσσα του Κυριάκου.

Κυριάκο στην πατρίδα μας έχεις πολλά να δώσεις
σαν άλλους που μας τάξανε και εσύ μην μας προδώσεις.

Κυριάκο έχεις όραμα φαίνεται στη θωριά σου
για κείνο σε στηρίζουμε και είμαστε κοντά σου.

Πώς έχεις ανοιχτό μυαλό ποιος θα το αμφισβητήσει
τον Μητσοτάκη για αρχηγό καθένας ας ψηφίσει.

Μ’ αρέσει να ξανοίγω μπρος το χθες αφήνω πίσω
για πρόοδο και προκοπή Κυριάκο θα ψηφίσω.

Τη μεγαλύτερη χαρά θα δώσεις στον πατέρα
Πρόεδρο και Πρωθυπουργό ανε σε δει μια μέρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook