Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο, δύο ημεδαποί, ηλικίας 66 και 37 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα το πρωί, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο 66χρονος, κατά το χρόνο που αποβιβάστηκε από υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κρήτης, σε περιοχή του Ηρακλείου και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 37χρονος, που περίμενε τον 66χρονο στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι συλληφθέντες αποχώρησαν και κατευθύνθηκαν σε περιοχή του Ηρακλείου, όπου στη συνέχεια ακινητοποιήθηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ο δε 66χρονος πεζός όταν είχε αποβιβαστεί από τον εν λόγω όχημα και ο 37χρονος οδηγώντας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

•    αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 188 γραμμάρια ηρωίνης, την οποία όπως προέκυψε, είχε προμηθευτεί ο 37χρονος από τον 66χρονο, 
•    το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και
•    κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή του 66χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

•    μια αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ακόμη 188 γραμμάρια ηρωίνης,
•    το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και
•    κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 37χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δισκία ναρκωτικού φαρμάκου χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο ιατρική συνταγή και δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες μικροποσότητα ηρωίνης.
 
Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 37χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook