Ανακοίνωση του Συλλόγου Palso Ν. Ηρακλείου:

“Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) Νομού Ηρακλείου συμμετέχει στην κινητοποίηση-πορεία της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου που θα ξεκινήσει από  το Εργατικό Κέντρο στις 10 πμ και την οποία εξήγγειλαν οι τοπικοί φορείς ενάντια στα συνεχιζόμενα φοροεισπρακτικά, αντιλαϊκά, αντιαναπτυξιακά και εν τέλει αντικοινωνικά μέτρα, τα οποία  λαμβάνει και η σημερινή κυβέρνηση.

Ειδικότερα διαμαρτυρόμαστε για τη συνέχιση του καθεστώτος ομηρίας στο οποίο βρισκόμαστε ως κλάδος, λόγω του ότι δε φαίνεται να ικανοποιείται, επί του παρόντος, το δίκαιο αίτημά μας περί απόσυρσης της επιβολής  ΦΠΑ 23% από την Ιδιωτική Εκπαίδευση, γεγονός το οποίο δημιουργεί έντονη και εύλογη ανησυχία και προβληματισμό σε μας, αλλά και στις οικογένειες των μαθητών μας.

Καλούμε τα μέλη μας και τους συνεργάτες τους, καθώς και τους γονείς των μαθητών μας σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση.

Διευκρινίζουμε ότι τα μέλη του Συλλόγου μας θα συμμετέχουν μαζικά στην πρωινή κινητοποίηση-πορεία διαμαρτυρίας που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στις 10 πμ από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Τα απογευματινά μαθήματα στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών θα γίνουν κανονικά.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook