Από ακόμα μία διοργάνωση, τους διεθνείς αγώνες “WHITE TOWER”, που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, επέστρεψαν με μετάλλια στις αποσκευές τους οι αθλητές του Α.Ο. Θησέας.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Θησέα για την παρουσία των αθλητών:

Με μετάλλια γύρισαν και αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιώντας σερί αξιόλογων εμφανίσεων, οι αθλητές του Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ από τους διεθνείς αγώνες “WHITE TOWER” που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα στα ατομικά,σε σύνολο 62 αθλητών από διάφορες χώρες,ο Κοντογιάννης Αλέξανδρος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο,χάνοντας από έναν αθλητή από την Ιταλία  ο οποίος μετέπειτα κατέκτησε την πρώτη θέση.Ο Βαρούχας Εμμανουήλ πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση κατέκτησε την 16η θέση  και ο Καραμάνης Ανδρέας την 55η θέση.

Στα ομαδικά ήρθε και το δεύτερο μετάλλιο για το σύλλογό μας καθώς οι αθλητές μας πλασαρίστηκαν άνετα στον τελικό μετά από σερί νικηφόρων αγώνων,όπου εκεί μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα έχασαν στις λεπτομέριες και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.Εδώ να τονίσουμε ότι στα ομαδικά με τον Α.Ο. ΘΗΣΕΑ αγωνίστηκε και ο αθλητής Τσώκας Νικόλαος (Ο.ΞΙ.Φ.) καθώς επιτρεπόταν η συμμετοχή αθλητή από άλλο σύλλογο.

Το Δ.Σ. θέλει να επιθυμεί ναδώσει συγχαρητήρια στους αθλητές του σύλλόγου μας για τις επιτυχίες τους και στους διεθνείς αγώνες Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε : www.aothiseas.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook