Σε τρία πλέον άτομα περιορίζεται η λίστα των 11 κατηγορούμενων για τα «στημένα» παιχνίδια στην Ελλάδα για τα οποία είχε βγει ένταλμα σύλληψής τους. 
Αυτό γιατί ο πρώην πλέον υπάλληλος της ΕΠΟ Γιάννης Παπαδόπουλος που καταζητείτο όλες τις προηγούμενες μέρες παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αμέσως οδηγήθηκε στην Ευελπίδων όπου απολογήθηκε στον 9ο τακτικό ανακριτή. 
Μετά την απολογία του ο Παπαδόπουλος (που ως γνωστόν έχει απολυθεί από την ΕΠΟ λόγω της εμπλοκής του ονόματος του στο σκάνδαλο με τα «στημένα») αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να καταβάλει κάποια εγγύηση αλλά με περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα.
Μετά και την παράδοση του Γιάννη Παπαδόπουλου εκκρεμεί πλέον η σύλληψη (ή παράδοση) τριών ατόμων για τα οποία έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Ο λόγος για τον ισχυρό άνδρα της Καβάλας, Μάκη Ψωμιάδη, τον προπονητή Γιάννη Παπακώστα και τον ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Μιχάλη Νικολόπουλο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook