Ο Ο.Α. Χανίων στάθηκε άτυχος στο εντός έδρας παιχνίδι με το Σπόρτιγκ, χάνοντας στις λεπτομέρειες με σκορ 65-66 και πλέον κοιτάει το επόμενο ματς με τα Μελίσσια.

Ο προπονητής των κοριτσιών Λευτέρης Θεοδωράκης χαρακτήρισε μονόδρομο τη νίκη για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Το κυριακάτικο παιχνίδι ήταν για μας μια ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Παίξαμε αρκετά καλά σε άμυνα και επίθεση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και βελτιωθήκαμε σε πολλούς τομείς. Δυστυχώς και ενώ όλο το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο κάποια στιγμή ο Σπόρτιγκ έκανε ένα σερί 8-0 κάνοντας το σκορ 60-66, εκεί αντιδράσαμε μειώνοντας στον πόντο 65-66 αλλά στην τελευταία επίθεση και ενώ είχαμε όλο τον χρόνο δικό μας (22”) δεν κάναμε ακριβώς αυτό που είχαμε σχεδιάσει στο τάιμ άουτ αλλά τελικά έγινε μια προσπάθεια για καλάθι που δυστυχώς δεν είχε θετικό αποτέλεσμα για μας».

Για τη συνέχεια: «Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα όπου παίξαμε με 4 ομάδες που σίγουρα θα είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και έχουν σαν στόχο οι περισσότερες εξ αυτών την άνοδο. Τώρα εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τα Μελίσσια όπου εκεί η νίκη είναι μονόδρομος. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Κλαδισσού, μας βοήθησε πάρα πολύ στο να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί για 40′ με μια πολύ έμπειρη και ιστορική ομάδα όπως ο Σπόρτιγκ και ελπίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε την στήριξη του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook